19.3 C
Belgrade
16.5 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
26.04.2024.

Pretvorite svoje kupatilo u kutak za opuštanje uz Zara Home Spa novitete!

IZDVAJAMO

 

Nije prvi put da Zara Home pokušava da nas navede da brinemo o sebi i uživamo u svom domu kao u spa centru, a sa najnovijom Spa kolekcijom sada možemo da postignemo smirenost i spokoj kao nikada ranije. 

 

 

Zara Home zna koliko je važno da se ugodimo sebi i baš zato su proširili svoj Spa program  novim ukrasnim predmetima, održivim dodacima za skidanje šminke i masažu tela, kao i mirisnim kupkama i sapunima koji će vas razmaziti.

 

 

Zara Home SPA kolekcija u svom asortimanu ima sve što vam treba za opuštajuću kupku i vreme za sebe, a Almond Musk i Cotton Satin su dve opcije mirisa koje možete pronaći u obliku sapuna, kupke za telo, losiona, soli za kupanje, pilinga i ulja.

 

 

Almod Musk obaviće vas slasnim cvetnim i aromatičnim mirisima, obogaćenih notama od lana i belih cvetnih latica, sa izdašnim i kremastim donjim notama senzualnog mirisa sandalovine i bademovog mošusa. Cotton Satin zasniva se na citrusnim notama i bergamotu uz puderastu cvetnu notu sa kombinacijom ruže i ljubičice. Njegova baza od tonke, drvenastih nota i mošusa donosi osećaj kozmetičke nege, poput druge kože.

 

 

Rukavice i sunđeri za piling tela učiniće vašu kožu mekom na dodir, a nakon duge kupke ogrnite se bademantilom od bambusa i pamuka ili obucite kimono mrežaste teksture od mešavine lana i pamuka. Lanene papuče sa otvorenom petom i tabanicom od rafije obaviće vaša stopala prirodnim materijalima, a za ljubitelje pamuka tu su i papuče mrežaste teksture za najmekši osećaj.

 

Nova Zara Home Spa kolekcija sada je dostupna u svim Zara Home prodavnicama kao i za kupovinu online!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara Home

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije