22.8 C
Belgrade
24 C
Zagreb
20.5 C
Sarajevo
20.05.2024.

Budite prvi koji će pročitati novi roman Gijoma Musoa!

IZDVAJAMO

 

U knjižarama širom Srbije 18. aprila pojaviće se nova knjiga svetskog bestseler autora Gijoma Musoa „Neznanka sa Sene”, u izdanju Vulkan izdavaštva. Od danas, do pojave knjige u knjižarama, na sajtu www.vulkani.rs, nova Musoova knjiga može se nabaviti po 30 odsto sniženoj ceni.

 

 

Sudeći prema reakcijama publike u svetu, novi intrigantni, misteriozni triler najprodavanijeg francuskog pisca neće razočarati ljubitelje njegovih nadasve uzbudljivih romana. Šta više, osvojiće pažnju i onih koji su propustili da uživaju u Musoovim bestselerima poput „Život je roman”, „Devojka i Noć” i „Tajni život pisaca”.

Popularni francuski pisac u novoj knjizi otvara vrata jedne uzbidljive priče, koja se zasniva na čuvenoj legendi o Devojci sa Sene čije je telo pronađeno na obali ove pariske reke krajem XIX veka. Alber Kami poredio je njen zagonetni osmeh sa osmehom Mona Lize, Vladimir Nabokov posvetio joj je pesmu „Nepoznata iz Sene”, a odlivci njenog lika, koji je inspirisao mnoge umetnike i trgovce, rasprostranjeni su širom sveta.

 

 

Nakon dolaska nove knjige Gijoma Musoa u knjižare Vulkan širom Srbije , od 25. aprila do 4. maja, putem sajta Vulkan izdavaštva www.vulkani.rs, kupovinom „Neznake sa Sene” može se ostvariti popust od čak 50 odsto na drugi naslov ovog pisca čija su dela prevedena na 45 jezika.

 

 

 

 

PR&Foto: Vulkan izdavaštvo

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije