5.6 C
Belgrade
5.5 C
Zagreb
0.5 C
Sarajevo
26.04.2024.

Doživite nezaboravni zimski odmor u ovom idiličnom hotelu u Dolomitima!

IZDVAJAMO

 

Na rubovima šuma planinskog sela Ortisei, u neposdrednoj blizini skijališta Val Gardena i sa veličanstvenim pogledom na vrhove italijanskih Dolomita, nalazi se hotel u kojem vreme sporije teče i gde ćete pronaći savršeni mir i povezanost sa prirodom koja ga okružuje!

 

 

Kao idealna skijaška destinacija za sve one koji ove zime žele da uživaju u zimskim sportovima, ali i u luskuznom smeštaju sa pogledom koji ostavlja bez daha, hotel Niblea je mesto u kojem ćete se prepustiti hedonizmu nakon dugog dana skijanja! Val Gardena u Južnom Tirolu sa svojom divljom lepotom i arhetipskom tradicijom doprinosi tome da se u hotelu osećate kao kod kuće, od prvog do poslednjeg dana odmora.

 

 

Sobe i apartmani uređeni sa puno ljubavi i pažnje upotpuniće vaš odmor sa udobnošću i toplinom koja vam je neophodna nakon celodnevnih zimskih aktivnosti. Rustikalni drveni nameštaj, čist dizajn, udobni kreveti i privatni balkon pružaju nezaboravan osećaj odmora. Apsolutno opuštanje čeka vas u novoizgrađenom wellness centru sa finskom panoramskom saunom, parnim kupatilom, prostorijom za opuštanje i beskonačnim bazenom sa toplom vodom i nezaboravnim pogledom na Val Gardenu.

 

 

Uz srdačnu dobrodošlicu i gostoprimstvo hotel Niblea dočekuje svoje goste u posebno poznatoj atmosferi, sa ukusnim doručkom na bazi švedskog stola i gurmanskom večerom pripremljenom isključivo od lokalnih i sezonskih namirnica.

Više o hotelu Niblea saznajte na njihovom zvaničnom sajtu!

 

 

 

PR&Foto: Hotel Niblea

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije