19.8 C
Belgrade
14.5 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
28.03.2024.

Poklonite svojoj koži dodir mladosti!

IZDVAJAMO

 

Starenje kože se ispoljava kroz tri prepoznatljiva simptoma koji na različite načine utiču na izgled lica. Prvi znaci starenja, koji se pojavljuju već u dvadesetim, su fine linije i bore. Nakon toga dolazi period u kome opada volumen kože, a zbog toga lice izgleda umorno. U zrelim godinama koža je se sve manje elastična i gubi sjaj i mladalačku svežinu.

Pojedini simptomi starenja karakteristični su za određeno životno doba, ali ne moraju se svima dešavati u isto vreme. Svaka koža u zavisnosti od genetike, načina života i spoljnih faktora, stari na različit način. Zato je veoma važno da anti-age negu biramo ne samo prema tipu kože i godinama, već i prema individualnim znacima starenja. Eucerin®Hyaluron-Filler linije preparata pružaju upravo tu mogućnost.

S obzirom da je jedan od osnovnih uzroka starenja kože smanjenje nivoa hijalurona, osnova formulacije ovih linija sadrži Eucerin® patentiranu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca koja nadoknađuje rezerve hijalurona i popunjava bore na površini, ali duboko u koži. Ovaj efekat se obezbeđuje tako što hijaluronska kiselina dugog lanca aktivno deluje na popunjavanje površinskih bora i hidrataciju površinskog sloja kože, dok hijaluronska kiseline kratkog lanca – koja ima 40 puta manju molekulsku masu – prodire u dublje slojeve obezbeđujući dubinsku hidrataciju i popunjavanje dubokih bora.

S obzirom da je za vidljivo podmlađen izgled kože, osim nadoknade hijaluronaske kiseline neophodno i stimulisanje njene proizvodnje, formulacija Eucerin® Hyaluron-Filler preparata sadrži i bioaktivne glicin saponine, koji podstiču stvaranje hijalurona. Treći, novi sastojak ovih linija, enoksolon, zadužen je za usporavanje razgradnje hijaluronske kiseline i zaštitu nivoa hijalurona u koži.

 

 

Unapređena Eucerin®Hyaluron-Filler formulacija zahvaljujući ovoj kombinaciji sastojaka pruža trostruki efekat antiage nege: vidiljivo popunjava bore, stimuliše proizvodnju hijalurona i štiti nivo hijalurona u koži.

Ali to nije sve,u tri različite antiage Eucerin®Hyaluron-Filler linije osnovna formulacija je obogaćena pažljivo odabranim sastojcima, koji ciljano deluju na određene simptome starenja. Vaše je samo da izaberete onu liniju koja odgovara onim znacima starenja kože koji su najočigledniji na vašem licu.

Za popunjavanje prvih bora i optimalnu hidrataciju kože najbolji izbor su preparati iz osnovne Eucerin®Hyaluron-Filler linije, koji obezbeđuju efikasno popunjavanje bora i dugotrajnu hidrataciju sa odličnom podnošljivošću na koži. Svi preparati iz ove linije sadrže trostruko efikasnu unapređenu Eucerin® Hyaluron-Filler formulaciju, s tim da je noćna krema za sve tipove kože obogaćena koncentrovanim dekspantenolom koji podržava proces regeneracije kože tokom noći. Redovnom upotrebom preparata iz ove linije koža je podmlađena, optimalno hidrirana, a vidljivost bora umanjena.

U periodu kada lice s godinama dobija tužni izraz koji nastaje gubitkom volumena, jedrinu kože povratiće redovna nega preparatima iz Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume Lift linije. Kreme za dnevnu negu iz ove linije, pored unapređene trostruko efikasne Eucerin® Hyaluron-Filler formulacije, sadrže magnolol i oligopeptide, koji ciljano deluju upravo u onim slojevima kože u kojima se dešava gubitak volumena i nastanak bora. Noćna krema iz ove linije takođe sadrži dekspantenol. Nakon redovnog korišćenja preparata iz ove linije lice izgleda podmlađeno sa obnovljenim mladalačkim konturama.

Kada je u pitanju zrela koža koja pokazuje i gubitak elastičnosti i čvrstine, najbolji izbor je Eucerin® Hyaluron-Filler+ Elasticity linija. Preparati iz ove linije sadrže i moćne aktivne sastojke poput arktina i silimarina, koji jačaju kožu, povećavaju njenu elastičnost i podstiču obnavljanje kolagena doprinoseći njenoj čvrstini. Noćna krema iz ove linije sadrži i arganovo ulje, koje intezivno hrani i pospešuje proces regeneracije kože tokom sna. Redovna rutina nege prepratima iz Eucerin® Elasticity + Filler linije vraća koži blistavost, čvrstinu i elastičnost!

 

 

INFO PLUS: U toku februara i marta u bolje snabdevenim apotekama potražite specijalna pakovanja iz Eucerin®HyaluronFiller linija u kojima uz dnevnu kremu noćnu dobijate sa 50% popusta

 

 

PR&Foto: Eucerin Srbija

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije