7.1 C
Belgrade
6.8 C
Zagreb
5 C
Sarajevo
26.04.2024.

Ovi blejzeri od eko kože postaće vaš omiljeni komad odeće u 2022.!

IZDVAJAMO

 

Ukoliko redovno pratite Instagram modne trendove, nemoguće je da vam je promakao komad koji već neko vreme vlada u objavama modnih entuzijasta i esteta! Govorimo o kožnom blejzeru, vanvremenskom komadu koji morate imati u svom garderoberu ove, ali i svake sledeće sezone!

 

 

Ne samo da se lako stilizuje uz sve odevne kombinacije, već istog trenutka povećava samopouzdanje koje je mnogima od nas potrebno, budući da je koža materijal koji sa sobom nosi dosta buntovničke simbolike!

 

 

Danas postoji dosta hightsreet brendova koji nude nove poglede na kožu, poput veganske i eko kože u raznim nijansama, što ovim modnim komadima daje dodatnu, održivu notu! Kao komad odeće koji spaja sportske vibracije sa elegantnim, predlažemo vam da kožni sako stilizujte sa pamučnim donjim delom trenerke, belom majicom, klasičnim belim patikama i minimalističkim zlatnim nakitom.

 

 

Zara i Reserved su ove sezone predstavili klasične modele sakoa od veštačke kože u neočekivanim nijansama, poput nežno roze i morsko zelene, koje možete upariti sa smelim printovima i eklektičnim dodacima kako biste upotpunili svoj razigrani, ali uglađeni izgled.

 

 

Ukoliko više volite minimalistički i monohromatski stil oblačenja, razmislite o ulaganju u blejzer u neutralnoj nijansi sa kojom nikada nećete pogrešiti, a potom ga uparite sa kratkim džemperom i pantalonama u istoj paleti boja.

 

 

Ako smo vas inspirisali da poželite da kupite sako od veštačke kože, u nastavku smo za vas izdvojili komade koje sada možete pronaći u ponudi svojih omiljenih highstreet brendova!

 

Zara
Reserved
Pull&Bear
Zara
Zara
Reserved
Reserved
Zara
Zara
Zara

 

 

Piše: Miona Todorović

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije