13 C
Belgrade
9.4 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
25.04.2024.

Nova Chanel kolekcija ruževa za usne inspirisana je zvezdama i sazvežđima!

IZDVAJAMO

 

Za sve sanjare koji uživaju u pogledu na zvezdano nebo, francuska kuća Chanel Beauty donosi novu Rouge Allure Velvet La Comète kolekciju ruževa za usne sa blistavom baršunastom završnicom!

 

 

Ukoliko vam se motiv zvezde čini poznatim, to je zato što ste verovatno imali prilike da ga vidite u prvoj kolekciji Chanel nakita iz 1932. godine pod nazivom „Bijoux de Diamants“, kada je čuvena dizajnerka Gabrijel Šanel kometu pretočila u blistavu ogrlicu koja se nosi ogrnuta oko vrata.

 

 

Poput arhivske kolekcije nakita, nova linija ruževa za usne inspirisana je sazvežđima i nebeskim telima kako bi vam omogućili da sijate blistavo poput zvezda. Osam novih nijansi baršunaste teksture, od smeđe do nežno roze, mogu se pohvaliti zlatnim ili bronzanim sjajem. Prepoznatljiva, elegantna crna futrola sa zlatnim detaljima sada dolazi sa reljefom komete što ove ruževe čini jedinstvenim kolekcionarskim beauty komadima.

 

 

Kolekcija je dopunjena i sa dve nijanse Blush Comète rumenila u prahu sa optičkom iluzijom na površini pudera, koja istovremeno otkriva dizajn komete i Chanel monogram u ogledalu.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Chanel

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije