19 C
Belgrade
16 C
Zagreb
16.6 C
Sarajevo
08.05.2024.

Zara Home prolećna kolekcija uči nas suptilnoj umetnosti življenja!

IZDVAJAMO

 

Španski brend za uređenje doma poznat je po svojim prelepim, spokojnim kolekcijama koje u enterijere unose minimalističku mediteransku atmosferu, a nova kolekcija za proleće/leto 2022. i ovog puta donosi savremene stilove i rustični senzibilitet koji odiše prepoznatljivom Zara Home estetikom. 

 

 

Kolekcija pod nazivom „The Art of Living“ („Umetnost življenja“) na suptilan način istražuje trendove za predstojeće godišnje doba, kroz meke tonove i otvorene prostore pune svetlosti. Nova Zara Home kolekcija sastoji se od prelepog kućnog dekora i komada nameštaja koji će kroz prolećne akcente osvežiti vaš enterijer i pretvoriti u spokojan dom.

 

 

Dekoracija je prirodna, i njom dominiraju drvo, lan i pamuk dok je paleta boja topla i neutralna, od braon do bež nijanse. Sve ovde evocira umetnost življenja u mirnom okruženju, daleko od svakodnevnih obaveza, u kući koja predstavlja za izolaciju i razmišljanje, čitanje i meditaciju. Ova prelepa stara kuća koja izgledom podseća na one iz engleskih predgrađa, sa prelepim lučnim prozorima i vrtovima, poslužila je kao idealna scenografija za novu Zara Home kolekciju.

 

 

Novi komadi iz Zara Home kolekcije za proleće/leto 2022. će vas sa sigurnošću inspirisati na uživanje u jednostavnosti koja odjekuje svakim uglom vašeg doma, a „The Art of Living“ kolekciju možete istražiti u galeriji ispod!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara Home

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije