22.8 C
Belgrade
20.2 C
Zagreb
20 C
Sarajevo
29.03.2024.

Elegantni Samsung Bespoke Jet™ donosi besprekorno iskustvo čišćenja!

IZDVAJAMO

 

Kompanija Samsung Electronics najavila je lansiranje Bespoke Jet™ bežičnog usisivača s All-in-One Clean Station™ postoljem koje pruža higijensko čišćenje uz višeslojni sistem filtracije od 99,999 posto.

 

 

Bespoke Jet™ sadrži priključnu stanicu koja puni uređaj i automatski prazni posudu za prašinu, a osim toga lakši je od svog prethodnika i opremljen  unapređenim digitalnim inverterskim motorom, za još snažnije čišćenje. Bespoke Jet™ dobitnik je priznanja na prošlogodišnjem CES Innovation Awards 2021.

“Čistoća i zdravlje su brojnim korisnicima širom sveta sada na prvom mestu, stoga smo želeli da stvorimo proizvod koji pruža praktičnije i moćnije funkcije kako bi svoje domove održavali besprekorno čistim i urednim. Samsung Bespoke Jet™ ne samo da pruža snagu i performanse potrebne za održavanje čistoće podova, već se njegov fenomenalan dizajn može neprimetno uklopiti u bilo koju prostoriju i stil enterijera,“ rekla je Hyesoon Yang, Izvršna potpredsednica i direktorka korisničkog iskustva poslovanja s digitalnim uređajima u kompaniji Samsung Electronics.

 

 

Higijenske performanse čišćenja

Bespoke Jet™ donosi All-in-One Clean Station™ postolje koje korisnicima, tokom samog čišćenja, osigurava higijenu u prostoriji. Kada je priključen, All-in-One Clean Station™ može automatski isprazniti svoju posudu za smeće bez ispuštanja sitnih čestica prašine, a sve zahvaljujući Air Pulse tehnologiji. Takođe, automatski puni Bespoke Jet™ usisivač u isto vreme.

Štapni usisivač sadrži i višeslojni sistem filtracije od 99,999 posto, što omogućuje ispuštanje samo čistog vazduha i stvaranja zdravog okruženja. Kako se vazduh usisava, glavni ciklon odvaja velike čestice prašine, koje se zatim skupljaju u metalni mrežasti filter. Mikrofilter zatim hvata sitne čestice prašine, a na kraju filter za finu prašinu zadržava mikro prašinu, koja lako može pobeći. Svi delovi i filteri su perivi, tako da se mogu održavati higijenski čistim.

 

 

Snažno čišćenje u laganom dizajnu

Bilo da se koristi na tvrdim podovima ili tepisima, Bespoke Jet™ pruža efikasno čišćenje i stvara do 210 W usisne snage, a sve zahvaljujući Samsung digitalnom inverterskom motoru koji je 47 posto lakši od motora Jet 90 usisivača.

Uz Jet Cyclone sistem filtracije, korisnik može uživati u čistijem vazduhu i moćnoj usisnoj snazi. Sadrži visoko efikasnu, multiciklonsku strukturu čime stvara optimalni put vazduha za smanjenje otpora vazduha i minimalan gubitak usisavanja prljavštine, a sve kako bi se higijenski zarobile sitne i za zdravlje štetne čestice prašine.

Telo Bespoke Jet™ usisavača teži samo 1,44 kilograma, što je dovoljno lagano za manevrisanje i čišćenje cele kuće i različitih površina poput nameštaja za sedenje, stolova, ormara, roletni na prozorima, stepenica pa čak i onih teško dostupnih mesta ispod kućnih uređaja.

 

 

Jednostavno i praktično čišćenje

Bespoke Jet™ ima praktičan LCD digitalni ekran sa podrškom za 28 jezika koji korisnicima daje sve potrebne informacije, uključujući i postavke za nivoe usisavanja kao i preostalo vreme baterije. Takođe pruža informacije o svim problemima – začepljenje, zaglavljeni predmeti u četkici ili nedostajući filteri, te daje uputstva koja će pomoći u rešavanju problema.

Uprkos svojim funkcijama visokih specifikacija, Bespoke Jet™ sadrži bateriju velikog kapaciteta. Može raditi do sat vremena, a kada to vreme istekne, korisnik može jednostavno zameniti rezervnu bateriju kako bi produžilo vreme čišćenja do dva sata. Dodatno, omogućuje da štapni usisivač zadrži 70 posto svojih izvornih performansi tokom, i do 500 ciklusa.

 

 

Bespoke Jet™ sadrži priključnu stanicu koja puni uređaj i automatski prazni posudu za prašinu, a osim toga lakši je od svog prethodnika i opremljen  unapređenim digitalnim inverterskim motorom, za još snažnije čišćenje. Bespoke Jet™ dobitnik je priznanja na prošlogodišnjem CES Innovation Awards 2021.

 

 

Dolazak Bespoke Jet™ usisavača otvara novo i moderno doba kućnih uređaja. Prihvatajući filozofiju već prepoznatljivog Bespoke brenda kompanije Samsung, elegantni Bespoke Jet™ bežični usisivač dizajniran je tako da se savršeno uklapa u svaki dom, a dostupan je u tri lepe boje — ponoćno plavoj, maglovito beloj i drveno zelenoj — a svojim korisnicima omogućuje postavljanje usisavača u dnevni boravak bez narušavanja celokupnog dizajna enterijera.

Za više informacija posetite Samsung.com.

 

 

 

PR&Foto: Samsung Srbija

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije