6 C
Belgrade
5.9 C
Zagreb
2.7 C
Sarajevo
26.04.2024.

Krenite na put oko sveta sa najnovijim LEGO® The Globe setom!

IZDVAJAMO

 

Kompanija igračaka za decu i odrasle, LEGO® Group predstavila je svoj najnoviji LEGO® Ideas The Globe set koji će razbuditi maštu svih onih koji uživaju u putovanjima, istraživanju novih mesta i stvaranju novih uspomena.

 

 

Set od 2585 komada na predivan način prikazuje realističan, prilagodljiv starinski globus od kockica, sa odštampanim imenima kontinenata i okeana koji svetle u mraku, tako da jednom kada ga sklopite možete da se divite svom remek-delu dok svetli na vašem noćnom stočiću. Pored toga, jednom napravljeni set se okreće poput pravog globusa! Uz malo mašte, ovaj set LEGO graditeljima omogućava da ponovo otkriju svet kroz LEGO kockice, budući da je globus simbol strasti prema putovanjima i avanturama!

 

 

Ovaj LEGO set dizajniran je kao deo LEGO Ideas® platforme, inicijative danske kompanije koja preuzima nove ideje svojih fanova koje imaju najviše glasova i tako ih pretvara u stvarnost.

 

 

LEGO Ideas® The Globe set biće dostupan na LEGO.com i LEGO prodavnicama širom sveta od 1. februara 2022. po ceni od 199,99 evra, a više informacija možete pronaći na zvaničnom LEGO sajtu!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: LEGO

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije