7.1 C
Belgrade
6.8 C
Zagreb
5 C
Sarajevo
25.04.2024.

Vežbanje je upravo postalo glamuroznije zahvaljujući Dior x Technogym fitness kolekciji!

IZDVAJAMO

 

Slaveći jedinstvenu energiju Dior Vibe kolekcije, francuska modna kuća udružila se sa brendom Technogym, jednim od vodećih svetskih stručnjaka za vrhunsku sportsku opremu i digitalne tehnologije, kako bi zajedno kreirali Dior i Technogym Limited Edition kolekciju.

 

 

Nova linija opreme za vežbanje prelepog dizajna uključuje traku za trčanje, multifunkcionalnu klupu za vežbanje i loptu za vežbanje oživljene izrazitom Dior estetikom, pri čemu svaki od komada ima uglačanu belu pozadinu ukrašenu Dior zvezdom, srećnim simbolom kreativne direktorke Marije Gracije Kjuri i Christian Dior logo oivičen trakama sa amblemskim potpisom modne kuće.

 

 

Kao posveta slobodi, kreativnosti i lepoti sporta, hrabro izražavajući Dior modne kodove u večnom pokretu, ove posebne kreacije odražavaju zajedničku posvećenost načinu života koji kombinuje fizičku aktivnost i stil, motivišući ljude da žive srećniji i zdraviji život. Ova holistička i estetski privlačna kolekcija stvorena je da inspiriše koncept wellnessa kod novih generacija, a takođe nudi ljudima priliku da dožive jedinstveno i neodoljivo iskustvo vežbanja.

 

 

Dior x Technogym linija sprava i opreme za vežbanje biće dostupna u nekoliko pop-up prodavnica uz novu Dior Vibe kolekciju, koja je lansirana u sklopu Dior Cruise 2022. revije.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Dior

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije