19 C
Belgrade
16 C
Zagreb
16.6 C
Sarajevo
08.05.2024.

Doll glamur kao inspiracija za novu Moschino kampanju za proleće/leto 2022!

IZDVAJAMO

 

Povodom predstavljanja nove kampanje za kolekciju proleće/leto 2022, Jeremy Scott, kreativni direktor brenda Moschino, još jednom je okupio tim snova i pokazao kako detinjstvo može poslužiti kao savršena inspiracija za ženstvene komade! 

 

 

Čuveni fotograf Steven Meisel, stilistkinja Carlyne Cerf De Dudzeele, makeup umetnica Pat McGrath i hair stilista Guido Palau veoma vešto uspevaju da predstave temu koja prati novu kolekciju! Prema rečima dizajnera, nova kolekcija je omaž „damama koje ručaju“ i lutkama našeg detinjstva što se jasno može videti po komadima koje u ovoj kampanji nose modeli poput Gigi Hadid, Imaan Hamaam i Mike Schneider.

 

 

Jeremy Scott oduvek je bio poznat po svojim kolekcijama kičastih motiva i eksplozivnih boja, ali nova Moschino kolekcija za proleće/leto 2022. prati nešto skromniji pristup i jedinstvenu viziju dizajnera okrenutu nostalgiji.

 

 

Pastelni tonovi, karirani dezeni, srculenca, lanci, slonovi i medvedići samo su neki od motiva koji se pojavljuju u novoj kolekciji, i samo jedan pogled na ovu kolekciju pruža jedinstveno bekstvo od zimskog bluza i inspiriše nas da dopunimo svoj garderober komadima odeće u nežnim nijansama koje će vladati prolećnom sezonom!

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Moschino

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije