17.6 C
Belgrade
16.1 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
26.04.2024.

Nike proslavlja godinu Tigra novom Air Force 1 Low siluetom!

IZDVAJAMO

 

Od 1. februara počinje kineska Nova godina koja će biti u znaku Vodenog Tigra, jednog od najznačajnijih simbola Kineskog horoskopa. Kako bi na simboličan način obeležio početak nove Lunarne godine, Nike je predstavio tri nova modela patika, od kojih se posebno izdvojila Nike Air Force 1 Low silueta.

 

 

Model pod nazivom „Year of the Tiger“ počinje platnenim gornjim delom koji je u blagom kontrastu sa belim gumenim međuđonom. Tigrove pruge prekrivaju Swoosh simbol koordinirajući sa odgovarajućom zlatno žutom etiketom na jeziku i svetlo narandžastom nijansom koja prekriva spoljni đon i jezičak za petu, dok je postava u višnja crvenoj nijansi. Umesto tradicionalnog Nike Air brendiranja na jeziku, na silueti se nalazi jedinstveni „T“ logo, dok je dizajn zaokružen prelepom vezenom grafikom u obliku tigra na peti.

 

Iako još uvek nije objavljen zvanični datum puštanja u prodaju, očekujemo da će Nike Air Force 1 Low „Year of the Tiger“ model patika biti dostupan za kupovinu online u narednih nekoliko nedelja na zvaničnom Nike sajtu.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Nike

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije