10.4 C
Belgrade
6.2 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
24.04.2024.

Diptique Eau Rose otkriva novu i bujniju dimenziju cveta ruže!

IZDVAJAMO

 

Francuska kuća mirisa Diptique lansirala je Eau Rose parfemsku vodu, intenzivniji cvetni izraz popularne toaletne vode Eau Rose. 

 

 

U novoj kompoziciji, ekstrakti i apsoluti ruže damascena i centifolia pojačavaju intenzitet cvetova. Ovom duetu najmirisnijih ruža u parfimeriji dodata je esencija firad ruže, sa svojim zadivljujućim voćnim akcentima ličija, i neočekivanim, ali prirodno prisutnim notama: medenim akcentima kamilice i jedinstvenim zelenim, biljnim akordom artičoke. Iako ovo možda deluje kao iznenađujući korak inspirisan fantazijama prirode, za ružu živopisnog i uzbudljivog karaktera, poznati parfimeri kažu, „dobra ruža uvek miriše na artičoku“.

 

 

Prožet ekstraktima firad ruže, novoizvedeni parfem je u skladu sa stalnim doprinosom brenda održivosti, jer se ova posebna sorta ruže obnavlja korišćenjem odbačene vode damascena ruže tokom procesa destilacije.

 

 

Kako bi proslavio lansiranje novog parfema, Diptique se udružio sa floristom Morisom Harisom i kreirao ekskluzivno praznično pakovanje za oba mirisa, a njegovi eksplozivni i šareni cvetni aranžmani digitalno su odštampani na ambalaži parfema. Haris je kreirao dva prepoznatljiva buketa koji predstavljaju ženstveni intenzitet parfemske vode i cvetnu delikatnost toaletne vode.

 

 

Pored parfema, Diptique je predstavio četiri ograničena izdanja sveća sa aromama ruže, ličija, artičoke i kamilice. Pojedinačno, svaka sveća predstavlja ključni sastojak u parfemskoj vodi, ali kada se zapale zajedno, stvaraju mirisni potpis ovog živopisnog cvetnog buketa.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Diptyque

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije