19.5 C
Belgrade
18.3 C
Zagreb
13 C
Sarajevo
09.06.2023.

Tommy i Dee Hilfiger na humanitarnom događaju Metropolitan muzeja umetnosti i kulture

IZDVAJAMO

Tommy i Dee Hilfiger prisustvovali su humanitarnom događaju Metropolitanskog muzeja umetnosti i kulture u Njujorku  sa ciljem da proslave otvaranje ‘Camp: Notes on Fashion’. Po rečima pisca Susan Sontag, “Notes on ‘Camp’” izložba prikazuje različite uticaje na modu i umetnost, a naročito ističe lukavstvo, preterivanje i ironiju. Događaj je organizovan zajedničim naporima poznatih ličnosti kao što su: Lady Gaga, Alessandro Michele, Harry Styles, Serena Williams i Anna Wintour.

 

Gosti za Hilfigerovim stolom bili su: Dee Hilfiger, ambasadori TOMMY HILFIGE Rbrenda Zendaya i Lewis Hamilton, supermodel Winnie Harlow, TV ličnost i preduzetnica Kris Jenner, TV zvezda Corey Gamble, arhitekta Law Roach, pevač i pisac Thalia i muzički producent Tommy Mottola.

“Stvaranje inovatinog dizajna i kreacija inspirisanih novim trendovima je oduvek bilo pravo zadovoljstvo“ rekao je Tommy Hilfiger. „Ne postoji ništa lepše i upečatljivije od događaja na kojem moji komadi oživljavaju i očaravaju svojom autentičnošću.“

 

Tommy Hilfiger je nosio mornarsko plavo odelo preko klasične bele košulje. Kombinacija je ukrašena zvezdanim, dijamantskim motivima, dok su dominantne pantalone visokog struka, dužine preko članka. Izgled je upotpunjen velikom satenskom leptir-mašnom u crnoj boji.

 Dee Hilfiger se isticala u kraljevsko plavoj haljini ukrašenoj štrasom i dijamantskim zvezdanim motivima. Kombinacija je upotpunjena dugim šljokičavim ogrtačem na srebrno-crvene pruge.

 

Zendaya je u dugoj asimetričnoj balskoj haljini srebrnkasto plave boje podsećala na princezu iz bajke, a upečatljiva kreacija je dodatno naglašena korsetom i pufnastim kratkim rukavima.

Lewis Hamilton privukao je pažnju u večernjem Nehru odelu interesantnog dezena. Pantalone i sako izrađene su od premium materijala ukrašenog crnim i srebrnim šarama, dok beli detalji pružaju lep kontrast i ističu ceo outfit.

 

Winnie Harlow je izgledala zanosno u dugoj zlatnoj haljini ukrašenoj šljokicama i cirkonima, a kombinaciju je upotpunila atraktivnom crnom bundom i sandalama na visoku potpeticu.

 Kris Jenner je odabrala upečatljivi outfit koji se isticao tokom večeri. Svileni kombinezon tamno plave boje ukrašen je srebrnom zvezdom, a preko njega Kris je nosila dugi srebrni kaput od tila sa interesantnim naramenicama.

Thalia se isticala u dugoj satenskoj srebrnoj haljini ukrašenoj zvezdanim motivima. Duboki šlic i plavi šljokičavi detalji dodatno su isticali ovaj specifičan model.

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije