16.2 C
Belgrade
11.8 C
Zagreb
8 C
Sarajevo
30.04.2024.

Upoznajte brend nameštaja koji savršeno kombinuje savremeni dizajn i drevne simbole!

IZDVAJAMO

 

Osnovan od strane arhitektice rođene u Ukrajini, Viktorije Jakuše, brend FAINA  specijalizovan je za nameštaj, rasvetu i dekor inspirisan ukrajinskom kulturom.

 

 

Vođen misijom da prenosi istoriju svoju zemlje, brend FAINA unosi zanatsku izradu u moderan dizajn i oživljava drevne kulturne simbole. Napravljeni na održiv način, primitivni arhetipski i ručno izrađeni komadi pričaju priču o zemlji porekla i svom nasleđu, a to je upravo ono što im daje energiju, smisao i dušu.

 

 

Povodom predstavljanja svoje najnovije kolekcije pod nazivom „Live Design“, brend je osmislio niz monohromatskih enterijera, pri čemu svaka zemljana nijansa istražuje dubinu nijansi kroz različite teksture. Izvanredni komadi uključuju ručno izvajane SONIAH lampe, kao i PLIN sofu i klupu sa organskim oblinama. Na ormanu od nerđajućeg čelika po meri prikazani su FAINA keramika, stakleni dekor i mirisi za dom.

 

 

Upoznajte se bolje sa FAINA brendom i njihovom novom kolekcijom u galeriji u nastavku, a za informacijama o samoj izradi i ceni novih komada posetite njihov zvanični sajt!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: FAINA

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije