12.07.2024.

Classy ili sportski letnji stil? Calvin Klein ima odgovor na sve!

Želite da vaš svakodnevni stil bude trendi, opušten i kul, ali da u isto vreme ostanete dosledni neprolaznim komadima i sofisticiranom minimalizmu? Odgovor u kome...

Ovi šamponi su efikasni protiv peruti i nežni prema planeti!

IZDVAJAMO

Svako ko je jednom probao šampon iz Vichy Dercos linije sigurno je poželeo da napravi zalihe ovog proizvoda koji uklanja perut na duže staze. Dobro je uvek imati pri ruci efikasno rešenje za dosadne ljuspice koje mogu da naruše samopouzdanje, a još bolje je što omiljeni šampon ima novo, ekološko pakovanje. Zato ne bacajte svoje Dercos bočice! Iste efikasne formule, prilagođene različitim vrstama peruti, sada dolaze i u refill pakovanju za dopunu. Brend Vichy, koji preporučuje 70.000 dermatologa, na ovaj način želi da doprinese smanjenju količine otpada od kozmetike, te poziva potrošače da prave ekološki odgovornije izbore.

Ovaj francuski brend posvećen je ideji da predvodi zelenu transformaciju u sektoru dermokozmetike. Nova ambalaža je važan korak na putu ka smanjenju upotrebe plastike kao ozbiljnog zagađivača.

REZULTATI VIDLJIVI NAKON PRVOG PRANJA

Dercos linija šampona protiv peruti je efikasno rešenje koje dermatolozi godinama preporučuju. Njihova formulacija je razvijena sa ciljem da pomogne u održavanju zdravog mikrobioma vlasišta, nakon što su brojne studije pokazale da je poremećena ravnoteža ovog ekosistema mikroorganizama jedan od ključnih faktora za pojavu peruti.

Glavni aktivni sastojak je selenijum disulfid, koji čisti teme i uklanja gljivice, dok salicilna kiselina ima keratolitičko dejstvo, što znači da pomaže u uklanjaju ljuspica.  Rezultati su vidljivi već nakon prvog pranja i što je naročito važno dugotrajni, jer znamo da je ovo problem koji se često iznova vraća. 

Redovna upotreba Dercos šampona (3 puta nedeljno u fazi tretmana i jednom nedeljno u fazi održavanja) dovodi do eliminacije i do 100 odsto peruti i sprečava ponovnu pojavu. Nema peruti, a nema ni neprijatnog svraba koji često negativno utiče na san.

PREMA TEMENU I TIPU KOSE 

Sve  su ovo problemi koji pogađaju veliki broj ljudi. Istraživanja pokazuju da 50 % odrasle populacije širom sveta ima problema sa peruti, dok 5% pati od seboreičnog dermatitisa vlasišta. Ukoliko ste i vi među njima, nema razloga da se osećate nelagodno i obeleženo.  

Ukoliko prvi put kupujete Dercos šampon protiv peruti, u zavisnosti od tipa kose i vlasišta izaberete onaj koji najviše odgovara vašim potrebama: za suvu ili normalnu do masnu kožu, protiv prijanjajuće peruti, za vlasište sklono psorijazi ili za osetljivu kožu glave bez sulfata.

Dostupni su u flašicama od 200ml i 390ml. Veća je pogodna za kućnu upotrebu, a manja za putovanja ili teretanu. Nakon što se potroše, potražite eko dopunu u kesici. Pored toga što ćete na ovaj način dati svoj doprinos zaštiti životne sredine, nova refill pakovanja od 500ml doneće vam i značajnu uštedu. 

Brinite o zdravlju svoje kose i temena, rešite se peruti i budite deo pozitivnih promena tako što ćete koristi nova ekološka pakovanja šampona čija je efikasnost klinički dokazana. 

SCALP & HAIR MESEC

U toku Scalp & Hair meseca, koji se odvija tokom celog marta, brend Vichy pruža priliku za negu kose i vlasišta po povoljnim cenama. Svi DERCOS proizvodi su sniženi u apotekama tokom ovog perioda, omogućavajući korisnicima da iskoriste visokokvalitetnu dermatološku negu uz dodatne uštede. Dodatno, u tržnom centru Galerija od 8. do 10. marta, posetioci imaju priliku da dobiju besplatne dermatološke preglede i savetovanje. Ova inicijativa pruža jedinstvenu priliku da se pojedinci konsultuju sa stručnjacima, dobiju personalizovane savete i pravilno odaberu proizvode koji odgovaraju njihovim potrebama za zdravim i negovanim skalpom i kosom. 

DERM TALK

Brend Vichy, u saradnji sa doktorkom i poznatim srpskim influenserom, studentom medicine, Milivojem Ašćerićem, najavljuje Derm talk događaj posvećen podsticanju otvorenog dijaloga o sveprisutnom problemu peruti, kao i efikasnim rešenjima. Ova inspirativna sesija na temu destigmatizacije peruti planirana je za 9. mart 2024. godine, a mesto održavanja će biti tržni centar “Galerija” u Beogradu. Derm talk je otvoren za sve posetioce tržnog centra koje zanima tema peruti.

Više o ovim proizvodima potražite na Vichy.rs sajtu.

Foto: Assets Adobe

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije