19.06.2024.

Stilizovani u svako doba letnjeg dana: 3 Replay outfit predloga za nju i njega

Da li se i vama čini da je leto prebrzo stiglo, ne sačekavši vas da otputujete na odmor koji toliko dugo i nestrpljivo priželjkujete?...

Dejvid Bekam: zvezda i kreator budućih HUGO BOSS kampanja

IZDVAJAMO

Sve ljubitelje mode, sporta i fudbala dočekale su lepe vesti 17.5.2024.  kada je na zvaničnom sajtu HUGO BOSS-a najavljena kolaboracija sa preduzetnikom i bivšim fudbalerom Dejvidom Bekamom. Partnerstvo je utvrđeno višegodišnjim ugovorom, a BOSS Menswear očekuje velika ekspanzija.
Bekam neće samo predstavljati lice kolekcije, već će i sam učestvovati u kreiranju tokom celog procesa. Prva serija kolekcije može da se očekuje već na proleće/leto 2025. godine, a fokus će biti na formalnoj i ležernijoj muškoj odeći. Takođe, najavljeno je da će legendarni fudbaler i preduzetnik biti lice ovogodišnje jesenje kampanje.

Danijel Grider (generalni direktor HUGO BOSS-a) istakao je da Bekam svojim karakterističnim preduzetničkim duhom i autentičnom strašću za modom savršeno predstavlja vrednosti brenda.

,,Poslednjih nekoliko godina želeo sam da posvetim više vremena dizajnu i modi, ali sam želeo da osiguram saradnju sa brendom i timom koji može da donese nešto zaista golbalno i uticajno. Zaista sam uživao u dosadašnjoj saradnji sa BOSS-om i impresioniran sam ambicijom, kreativnošću i željom tima da postignu besprekornost. Radujem se trenutku kada ću podeliti ono na čemu smo do sada radili, uključujući i kampanju za jesen/zimu 2024. koja čini prvi korak u našem dugoročnom partnerstvu” , izjavio je Dejvid Bekam.

Autor: Jovana Srdić

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije