12.07.2024.

Classy ili sportski letnji stil? Calvin Klein ima odgovor na sve!

Želite da vaš svakodnevni stil bude trendi, opušten i kul, ali da u isto vreme ostanete dosledni neprolaznim komadima i sofisticiranom minimalizmu? Odgovor u kome...

Poželite dobrodošlicu proleću na Mimoza festivalu u Herceg Novom!

IZDVAJAMO

Najavljujući vedrije dane, donoseći vedrinu i podižući raspoloženje, živopisna žuta nijansa i jedinstvena mirisna nota cveta mimoze preplavljuje Hercegnovsku rivijeru. Svečanosti, karnevali i maskenbali trajaće širom regiona, zato se priključite slavlju od sredine februara do početka marta. 

One&Only Portonovi nastavlja tradiciju, pridružujući se svečanostima uz ekskluzivna iskustva.

Inspirisano mimozom

Od nedelje, 18. februara, proživite cvetnu bajku u lobiju hotela, jer dekor, vođen od strane One&Only Portonovi floristkinje, donosi unikatne cvetne haljine inspirisane cvetom mimoze, kreirane od strane učenika škola iz Herceg Novog.

Riblja večera u restoranu La Veranda

U petak, 23. februara, u restoranu La Veranda, uživajte u nezaboravnom gastronomskom iskustvu uz raznovrsni meni koji obuhvata svježu morsku hranu, uz muzičku pratnju Klape, što čitavoj večeri daje posebnu dalmatinsku notu. 

Caminetti Cake & Bubbles

Uživajte u spoju ukusa i mirisa u prelijepom ambijentu sa pogledom na Jadran koji pruža Caminetti Lounge. Prepustite se slatkoj poslastici i čaši pjenušavog vina i opustite se u ležernoj atmosferi.

Uživajte u svečanostima Dana mimoze i poželite dobrodošlicu suncu uz miris mora i mimoze – savršeni balans za uživanje u svečanostima i opuštanje u luksuzu One&Only Portonovi.

Proslavite i vi dane mimoze na ovoj sofistciiranoj destinaciji, a za više informacija o ponudama kontaktirajte +382 31 691 000 ili e-mail reservations@oneandonlyportonovi.com.

Foto: One & Only

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije