25.8 C
Belgrade
24.8 C
Zagreb
23.8 C
Sarajevo
28.04.2024.

Pokrenite se sa stilom: Raye & Zlatan pozivaju vas da otkrijete novu H&M Move kolekciju!

IZDVAJAMO

Najnovija H&M Move kolekcija stručno je projektovana korišćenjem najnovijih tehnologija, spajajući dinamične snage sporta i mode. Kolekcija je izašla danas, 11. januara, predvođena moćnom muzičarkom RAYE i fudbalskom legendom Zlatanom Ibrahimovićem.

Najnovije izdanje H&M Move kolekcije inspirisano je HIIT treningom i suprotstavljenim elementima sporta i mode. Uključuje elegantne komplete za vežbanje sa krojevima koji ističu telo i luksuznu odeću za sport u smelim, oversized siluetama, pažljivo izrađenim od materijala koji sadrže DriMove™ i ShapeMove™ i pružaju dodatnu podršku.

Britanska kantautorka RAYE, koja je otelotvorenje ove estetike, udružila se sa H&M Move-om povodom predstavljanja kolekcije. Proslavljena umetnica je u kampanji zajedno sa svoje dve najbolje prijateljice i plesačice koje joj pružaju podršku tokom svetske turneje. RAYE se, takođe, vidi kako vežba i pleše uz instrumentalnu verziju svog hita „Escapism“.

„Stvarno verujem da je pokret za svakoga. Radi se o vašem jedinstvenom putovanju i o tome kako napredujete u životu, i mentalno i fizički. Biti siguran u to ko si i osećati se dobro u sopstvenoj koži zahteva vreme, ali kroz kretanje to je moguće“, kaže RAYE.

Foto: H&M

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije