22.06.2024.

Stilizovani u svako doba letnjeg dana: 3 Replay outfit predloga za nju i njega

Da li se i vama čini da je leto prebrzo stiglo, ne sačekavši vas da otputujete na odmor koji toliko dugo i nestrpljivo priželjkujete?...

Pronašli smo usisivač koji je nešto najpribližnije čarobnom štapiću!

IZDVAJAMO

Pronašli smo usisivač koji je nešto najpribližnije čarobnom štapiću

Zamislite da imate jedan usisivač koji je dovoljno snažan i može da dopre do svakog kutka u stanu. Pritom ne zauzima pola ostave, već je skladan, elegantan i uvek pri ruci kad vam zatreba, bilo da su u pitanju mrvice oko stola ili paučina koju ste iznenada ugledali na plafonu. Još kad bi u jednom potezu potirao podove, to bi bila čista magija… Ako ste se ikada pitali da li postoji takav uređaj koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za besprekorno čistim domom, dobra vest je da postoji. 

Predstavljamo vam Philips Aqua Plus 8000, bežični štapni usisivač koji je nešto najpribližnije čarobnom štapiću, a ono što radi ponekad zaista liči na magiju. Ne samo da temeljno usisava velike površine i teško dostupne ćoškove, već i svetli kao pravi čarobni štapić – LED svetla na standardnoj „papučici“ olakšaće vam čišćenje delove ispod nameštaja i uneti malo zabave u ovaj inače dosadan kućni posao.

I usisava i potire

Sigurno vam se nekada desilo da usisate stan, detaljno prebrišete podove vlažnom krpom i posle samo par sati vidite da savršeno bele čarapice vašeg mališana koji veselo trčkara po kući nisu više bele. Jedno rešenje je da izbacite iz upotrebe bele čarape i pomirite se s tim da kuća nikada neće biti savršeno čista kada imate decu. Drugo je da vam pri ruci uvek bude Philips čarobni štapić, koji pored usisavanja istovremeno potire glatke površine zahvaljujući jedinstvenom „aqua“ nastavku. Antibakterijska krpa od mikrofibera ima premaz koji štiti od razmnožavanja bakterija nakon svakog čišćenja. Ona u kombinaciji sa deterdžentom uklanja čak do 99 posto bakterija, a u pakovanju se dobijaju dve krpe. 

Ovaj usisivač je idealno rešenje i za vlasnike kućnih ljubimca jer ima koristan turbo nastavak za usisavanje dlaka tako da omogućava jednostavno održavanje savršeno čistih podova. Takođe ne zapinje preko tepiha i staza, usisava efikasno i napred i nazad, i levo i desno, te nema potrebe da se više puta vraćate preko iste površine. Zbog fleksibilnosti i jednostavnog dizajna lako se zavlači ispod niskog nameštaja, a dovoljno je dugačak i lagan da ga možete koristiti i kao pajalicu. Ukratko, čisti od poda do plafona.

Jedno punjenje – 80 minuta rada 

Štapni usisivači poput ovog su idealni jer nemaju kabl, pa vam omogućavaju da ga brzo donesete tamo gde je potreban, bilo da su u pitanju mrve od keksa u dečjoj sobi, lepljive mrlje u dnevnoj sobi ili fleke od blatnjave obuće u predsoblju. 

Sa samo jednim punjenjem, ovaj štapni usisivač može da radi 80 minuta ako je podešen na normalan režim rada. A ukoliko se odlučite za „turbo“ režim, računajte da ćete na raspolaganju imati 28 minuta veoma zadovoljavajućeg usisavanja bez dodatnog punjenja baterije – dovoljno za brzinsko efikasno čišćenje pre nego što gosti stignu.

Privlačan dizajn je još jedna prednost ovog uređaja tako da neće imati potrebu da ga odložite van vidokruga. Ovaj „lepotan“ može stajati na vidnom mestu gde vam je uvek pri ruci. A gosti vas verovatno neće ni pitati kako ste zadovoljni njegovim performansama – dovoljno je da vide magiju koju ostavlja za sobom.

Foto: Philips

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije