14.3 C
Belgrade
11.9 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
27.04.2024.

Vreme je za šljokice, autentičnost i zabavu: stigla je nova Kiko Milano Holiday Première kolekcija!

IZDVAJAMO

Osnovan 1997. godine u italijanskoj prestonici mode, Kiko Milano je stekao planetarnu popularnost zahvaljujući neverovatnom spektru nijansi, tonova i tekstura koje ispunjavaju sve profesionalne i lične potrebe.

Hajlajter Bronzer Rumenilo

Spajajući kvalitet, vodeću tehnologiju i neprevaziđenu stručnost u kozmetici, Kiko Milano tim, iz sezone u sezonu, predstavlja proizvode čija pakovanja ostavljaju bez daha, jednako kao i tekstura i dugotrajnost formulacije.

Maskara Duo senki za oči Paleta senki Senka

Bogato crvena, elegantno zlatna i upečatljivo crna sinonim su za praznični period i kroz novu Kiko Milano Holiday Première kolekciju vas pozivaju na uživanje u šljokicama, autentičnosti i zabavi.

Lak za nokte Parfem

Limitirana praznična kolekcija kombinuje jarke boje, senzualne teksture i dugotrajne formulacije uz koje ćete sigurno zasijati u toku najluđe noći i svih ostalih novogodišnjih dešavanja.

Poklon set šminke za oči

Kiko Milano Holiday Première kolekcija donosi globalne bestselere i proizvode koji su idealan praznični poklon za drage osobe, kao i već kreirane poklon setove luksuznog dizajna.

Lak za nokte

U Srbiji, brend možete pronaći u prodavnicama KIKO MILANO u šoping centrima Galerija, Ušće, BEO, Ada Mall i Delta Planet Niš, u Knez Mihailovoj 33 u Beogradu i u Zmaj Jovinoj ulici u Novom Sadu. Kompletan asortiman je dostupan i u Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije