22.06.2024.

Stilizovani u svako doba letnjeg dana: 3 Replay outfit predloga za nju i njega

Da li se i vama čini da je leto prebrzo stiglo, ne sačekavši vas da otputujete na odmor koji toliko dugo i nestrpljivo priželjkujete?...

Da li vam se dopada Pantone boja za 2024.godinu?

IZDVAJAMO

Svake godine, američka kompanija Pantone pristupa odabiru boje koja će obeležiti 365 dana godine koja dolazi, a ova godišnja tradicija mnogo je više od estetike. Ovde je, pre svega, reč o zbiru društvenih i kulturoloških tendencija koje se prelamaju kroz boju kao najsnažniji simbol međuljudskih odnosa na individualnom i globalnom planu.

Ove godine, tim u Pantone-u odlučio se za PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, toplu i delikatnu boju koja umiruje i zrači svojom suptilnošću i senzualnošću i u čijoj je biti utkan osećaj nežnosti i poruka zajedništva, empatije i saradnje.

Leatris Ajsman, izvršna direktorka Pantone Color instituta izbor Peach Fuzz nijanse prokomentarisala je kao „nijansu koja blista toplinom i modernom elegancijom, odražavajući našu urođenu čežnju za bliskošću i vezom.”

Da li vam se dopada ovaj taktilni, pastelni zagrljaj? Prokrstarite kroz Peach Fuzz riznicu inspiracije i javite nam utiske!

Foto: Pantone, Getty Images

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije