25.8 C
Belgrade
24.8 C
Zagreb
23.8 C
Sarajevo
28.04.2024.

16 udobnih i toplih zimskih komada iz Superdry kolekcije za nju i njega!

IZDVAJAMO

SVI ARTIKLI SU SNIŽENI 30% TOKOM BLACK FRIDAY AKCIJE!

Ne morate biti strastveni zaljubljenik u uličnu modu da biste bili ljubitelj brenda Superdry. Dovoljno je da volite udobne krojeve, originalne grafičke printove i neodoljivu vintage paletu boja koje se savršeno uklapa uz svaki stil!

 

Crni logo duks Roze duks Roze duks sa kapuljačom Bordo duks

I ove zimske sezone, kreativni tim poznatog britanskog brenda udobnost postavlja kao neprikosnoveni kriterijum svakog komada. Komforne trendy dukserice različitih kolorita i motiva ujedinjene su upečatljivim logomanija detaljima, a ovaj prepoznatljiv kreativni pečat pronalazimo i na zimskim jaknama koje spajaju urbani šarm i  sportsku funkcionalnost, dizajniranu za one koji su uvek u pokretu. 

Koralna jakna Bež jakna Maslinasto zelena jakna Mint jakna

Bilo da ste u potrazi za duksericom ili jaknom koje će vas u isto vreme ugrejati i savršeno stilizovati u hladnim zimskim danima, Superdry je prava modna adresa za vas! Iz muške i ženske jesen/zima 2023 kolekcije izdvojili smo  najzanimljivije modele muških i ženskih dukseva i jakni, a ono što nas posebno raduje je Black Friday akcija i čak 30% popusta na sve artikle iz kolekcije za jesen i zimu od 23-27.11, uključujući i već snižene komade. 

Pink duks Žuti ženski duks Tirkizni logo duks Teget bomber duks

Skrolujte i pronađite omiljene Superdry zimske komade na akciji dostupne u monobrend radnjama, Fashion & Friends multibrend koncept prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, kao i na Fashion&Friends online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Crna jakna Bomber jakna Koralna jakna Crna jakna

 

ZA NJEGA

Crveni duks Crni logo duks Zeleni duks Sivi duks

Crna jakna Crvena jakna Bež jakna Duks jakna sa zipom

Teget duks Koralni duks Zeleni duks Bež duks

Bež jakna Bomber jakna Crna jakna Braon jakna

 

PR: Fashion Company

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije