13.7 C
Belgrade
9.6 C
Zagreb
4 C
Sarajevo
28.04.2024.

Ovih 10 modela čizama dokazuju zašto je UGG naš omiljeni brend obuće za hladnije dane!

IZDVAJAMO

Od dolaska kalendarske zime deli nas tek nešto više od mesec dana, a sve što želimo je da kroz predstojeću sezonu koračamo udobno i lako, utopljeni u omiljeni cozy stil za koji u hladnim danima jednostavno ne postoji bolja alternativa. 

UGG ženske čizme

Kada pomislimo na udobnu i toplu obuću, jedno ime nameće se kao nezaobilazan modni izbor: reč je o brendu UGG koji je više od dve decenije sinonim  za zimsku ušuškanost i neodoljivu mekoću zaokruženu trajnim kvalitetom. Poznato je da se u izradi sada već kultnih UGG čizama koristi dvostrana koža što za rezultat ima udobnost i dugotrajnost bez kompromisa.

UGG gumene ženske čizme

Prepoznatljiv dizajn koji nam sa svakom novom kolekcijom donosi novu interpretaciju aktuelnog zimskog stila, još jedan je u nizu razloga zbog kojih svi volimo i sa uživanjem nosimo obuću sa ovom Australian Made etiketom. UGG čizme i ove sezone donose bogat spektar boja koji se kreće od toplih zemljanih do zagasitih nijansi i neprolazne crne.

UGG ženske čizme

Bilo da negujete jednostavan i opušten izgled ili ste od onih koji uvek tragaju za statement modelom koji autfite učiniti autentičnim, mogućnosti koje donosi UGG su mnogobrojne!

Sive ženske kožne čizme

UGG Classic mini čizma i dalje se nalazi u samom vrhu izbora, a ukoliko poželite da ove sezone klasiku nosite na malo drugačiji način, udoban model sa visokom platformom izbor je sa kojim sigurno nećete pogrešiti!

Ženske kožne čizme sa platformom

Meko krzno na spoljašnjem delu detalj je koji zimskoj obući uvek nepogrešivo dodaje efekat toplog luskuza, a ove sezone pronalazimo ga na više UGG modela.

UGG zimske ženske čizme

Inspirisan ovim sezonskim trendom, UGG odlazi korak dalje, pružajući nam priliku da i kod kuće, uživamo u udobnosti originalnih, krznom obloženih papuča, koje su dostupne i u muškoj i u ženskoj kolekciji.

UGG ženske kućne papuče

Ukoliko ste zaljubljenu u zimu i zimske radosti, a rečima ‘’sloboda’’ i ‘’avantura’’ najbolje opisujete vaš autentičan stil i modni izraz, sigurni smo da ćete ove sezone poželeti neki od futurističkih modela transparentnih gumenih UGGsica ili onih izrađenih od impregniranog platna sa unutrašnjošću obloženom najtoplijom i najfinijom vunom.

Gumene UGG ženske čizme

Jedno je sigurno, UGG vam uvek obećava udobnost koja se može uporediti sa hodom po najmekšim paperjastim oblacima, a, iako neskromno želimo baš sve iz nove kolekcije, uspeli da za vas izdvojimo 10 najupečatljivijih UGG modela za predstojeću sezonu. 

UGG zimske čizme

Odaberite vaše favorite i pronađite ih u Fashion & Friends multibrend koncept prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, kao i na Fashion&Friends online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

UGG ženske kožne patike

PR: Fashion & Friends

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije