24.4 C
Belgrade
24.5 C
Zagreb
25 C
Sarajevo
28.04.2024.

Najnovija H&M Studio kolekcija osvojiće vas savršenim krojevima i jedinstvenim stilom!

IZDVAJAMO

Mračni glamur koji vlada H&M Studio kolekcijom inspirisan je uzbudljivom jednostavnošću crne u kombinaciji sa siluetama koje kanališu sofisticiranost filmskih noir heroina. Odlučna, smela i savršeno skrojena, dopunjena ukrasima i modnim dodacima, kolekcija H&M Studio za jesen/zimu 2023 biće dostupna na internet stranici hm.com od 28. septembra.

„H&M Studio je naša najusmerenija, fashion-forward ponuda. Za jesen je naš dizajnerski tim napravio kolekciju koja deluje pragmatično, ali poetično. Vrhunski kvalitet je prisutan u celoj kolekciji u koju ćete se odmah zaljubiti, i nositi je iznova i iznova, u godinama koje dolaze“, kaže Ann-Sofie Johansson, glavna dizajnerka i kreativna savetnica u H&M-u.

Ključni komadi dizajnirani su da obraduju zaljubljenike u modu. Za dan, tu je skrojeni crni maksi kaput sa naglašenim strukom koji nagoveštava ženstvenost i obećava večnu privlačnost, zajedno sa belom košuljom sa naglašenom velikom mašnom. Za veče, nose se farmerke ukrašene kamenčićima u nijansi šampanjca kao i jakna koja skladno ide uz crnu mini haljinu A kroja sa belom, oštrom kragnom.

Modni dodaci dodaju dašak sjaja, uključujući elegantne čizme od napa kože i originalni nakit. Tu je i postavljena torba koja je jedan od omiljenih komada iz H&M Studio arhive, u ovom slučaju prerađena u mekanu crnu kožu za jesen. Svi ključni komadi su urađeni od izdržljive, visokokvalitetne tkanine, a većina je napravljena od održivijih materijala, uključujući reciklirani poliester i Tencel.

„Ove sezone dizajnerski tim bio je inspirisan heroinama horor filmova čiji stil uvek ostaje sofisticiran, bez obzira na sablasne okolnosti. Želeli smo da kanališemo taj izgled sa komadima koji daju sjaj, a koji su u isto vreme dovoljno praktični da lagano prelaze između situacija i godišnjih doba“, kaže Linda Wikel, dizajnerka koncepta za H&M Studio.

H&M Studio slavi 10 godina

H&M Studio je fashion-forward kolekcija, koju razvijaju H&M-ovi dizajneri u Stokholmu. Pokrenuta je 2013. sa idejom da izlazi dva puta godišnje. Kolekcija za jesen/zimu 2023 obeležava 10 godina, kao i novo poglavlje. Od ove sezone H&M Studio imaće kreativni okvir koji obuhvata više limited-edition kolekcija, koje će izlaziti nekoliko puta godišnje.

Foto & PR: hm.com

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije