12.07.2024.

Classy ili sportski letnji stil? Calvin Klein ima odgovor na sve!

Želite da vaš svakodnevni stil bude trendi, opušten i kul, ali da u isto vreme ostanete dosledni neprolaznim komadima i sofisticiranom minimalizmu? Odgovor u kome...

Leto, prijatelji i neodoljivi Espresso Orange – pokušajte da zamislite bolje buđenje!

IZDVAJAMO

Da li ste ikada razmišljali o mešanju kafe i soka od pomorandže? Ovaj neobičan mix za vrlo kratko vreme pronašao je mesto među omiljenim gastro trendovima na društvenim mrežama, a, uprkos očekivanju da dva kisela pića nemaju najbolji ukus zajedno, doživljaj degustatora je potpuno drugačiji!

Oni koji su ga probali oduševljeni su načinom na koji sočna slatkoća pomorandže idealno uravnotežuje uobičajenu gorčinu pravog espresa, a o osvežavajućem doživljaju moglo bi se ispričati hiljadu priča! Isprobajte i vi i javite nam utiske!

Za dve čaše Espresso Orange napitka biće vam potrebno:

  • 2 šoljice epresso kafe
  • 500ml hladno ceđenog soka od pomorandže
  • kora pomorandže za dekoraciju.

Napravite svoj omiljeni espresso u aparatu ili moka potu. Nakon što se kafa ohladi na sobnoj temperaturi, napunite visoku čašu sa oko šest do deset kockica leda.

Sipajte svoj omiljeni hladno ceđeni sok od pomorandže u čašu do oko 50% do 60% visine. Dodajte espreso kafu da popunite preostalih 40% do 50% šolje. Pomešajte piće slamčicom i uživajte u ovom osvežavajućem napitku!

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije