24.4 C
Belgrade
24.5 C
Zagreb
25 C
Sarajevo
28.04.2024.

Ovaj jedinstveni rizort vodi vas u svet Sunđer Boba i Nindža kornjača!

IZDVAJAMO

U jednoj od najlepših destinacija na svetu, u neposrednoj blizini Kankuna u Meksiku, ušuškan je Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya, jedinstveni all-inclusive hotel sa pet zvezdica na obali Kariba. Svaki kutak ovog veličanstvenog kompleksa prožet je elementima jednog od najpoznatijih TV kanala za decu, čime se oživljavaju njihovi omiljeni animirani junaci kao što su Sunđer Bob Kockalone ili Nindža kornjače, a uz elemente kao što je spavanje u Ananasu na dnu mora, ili sunčanje na plaži pored Zvezde Patrika, kreira se atmosfera beskrajne zabave i radosti. 

Zato, zavirite sa nama u savršeno mesto za porodični odmor u kom ćete podjednako uživati vi i vaša deca.

Luksuzne smeštajne jedinice sa pogledom na Karipsko more

Spektakularan pogled na Karipsko more i direktan prilaz infinity bazenu – ovo su samo neke od pogodnosti 280 apartmana ovog kompleksa, dizajniranih tako da u njemu mogu udobno da se smeste petočlane porodice. Svaka smeštajna jedinica osmišljena je tako da gostima pruža sve što im je potrebno tokom odmora, uključujući uslugu room service-a tokom celog dana i noći. Pored toga što su prostorije osvetljene i moderne, opremljene su umetničkim delima inspirisanim filmovima i serijalima kao što su Sunđer Bob Kockalone, Dora istražuje i Nindža kornjače.

Od trenutka kada zakoračite u ovaj hotel, dočekuje vas srdačna gostoljubivost i izvanredna usluga – dok odrasli pri samom dolasku u hotel obavljaju check-in, deca već tada mogu da započnu odmor igrajući se u prostoriji u holu, namenjenoj samo njima. U slučaju da roditelji dolaze sa bebom, mogu da se opuste jer će im biti obezbeđena kolica, dečiji krevetić, previjalica, baby monitor, grejači flašica, pa čak i kupaći kostimi za najmlađe. 

Ultimativno Nickelodeon iskustvo 

Za goste koji u potpunosti žele da urone u Nickelodeon svet na raspolaganju su tri specijalna apartmana. Tako je, na primer, Big Kahuna kompletno urađen u stilu 90-ih godina, pa budi nostalgiju onih koji su odrastali uz poznate junake Rena i Stimpija, Čakija Finstera, ali i druge popularne crtane filmove. 

Za ljubitelje Nindža kornjača, na vrhu hotela je penthaus Lair Suite koji kroz svaki detalj pruža jedinstveno iskustvo. Kako se prostire na skoro tri stotine kvadratnih metara, može da primi do sedam gostiju kojima su na raspolaganju privatni batleri i specijalno osmišljene aktivnosti – večere na plaži, degustacije vina i aromatične kupke. Sa druge strane, oni koji su oduvek želeli da žive u svetu Sunđer Boba, mogu da odaberu Ananas apartman inspirisan rodnim gradom ovog čuvenog junaka, Koralovom, kao i njegovom specifičnom kućom. 

Nezaboravni ukusi

Hotel nudi šest restorana inspirisanih poznatim junacima crtanih filmova i serijala, kao i estetikom 90-ih godina. Posetioci se mogu u potpunosti prepustiti veštim kuvarima koji pripremaju hranu prilagođenu svakom gostu, uključujući mališane za koje su pripremljeni posebni meniji. Takođe, ljubiteljima bezalkoholnih i alkoholnih koktela na raspolaganja su tri fantastična bara.

Bezbroj zabavnih aktivnosti

Glavno mesto za večernju zabavu nalazi se u Nickelodeon™ Place-u gde gosti svih uzrasta mogu da uživaju u nizu predstava i nastupa inspirisanih nekim od najpoznatijih programa iz Nickelodeon™ sveta. Spajanjem kluba i svojevrsnog umetničkog studija nastao je Club Nick, središte za slobodne aktivnosti i igru, ali i porodične aktivnosti – od dela sa lopticama i neobičnih tobogana, pa sve do časova umetnosti i zanata, naučnih eksperimenata i malih pozorišnih predstava.

Deo kompleksa koji mališani najviše vole jeste Aqua Nick u kom gosti mogu da uživaju u besplatnom i neograničenom pristupu prostranom akvaparku na površini od čak šest hektara, odnosno 60.000 kvadratnih metara! Okružen je bujnim tropskim vrtovima i poznat po 500 metara dugačkoj avanturističkoj „lenjoj reci”, ali i toboganima koji su zajedno dugački više od 700 metara. Dodatno, bilo da ste odrasli tokom osamdesetih, devedesetih ili dvehiljaditih godina, sigurno ste upoznati sa „slajmom“, koji je svojevrsni zaštitni znak Nickelodeon-a još od 1981. godine kada se pojavio na televiziji. Upravo u Aqua Nick-u nalazi se Slime Spot gde ćete vi i vaša deca moći da uplovite u savršen (zeleni) nered u kom je zabava zagarantovana. 

O tome da je ovaj rizort u potpunosti family-friendly svedoči činjenica da su sve površine akvaparka, po kojima će vaši mališani hodati, izrađene od posebnog materijala koji se ne zagreva uprkos visokim temperaturama.

Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya je pravi primer idealne destinacije za porodični odmor, koju karakterišu luksuz, zabava i razne aktivnosti za decu, ali i odrasle. Ukoliko ste u prilici, izađite iz svakodnevne rutine i prepustite se svetu mašte i uživanja. Spakujte svoje kofere i doživite magiju Nickelodeon hotela u tropskom raju gde je zagarantovano da ćete steći dragocene uspomene koje ćete vi i vaša deca zauvek pamtiti.

Foto: Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije