25.06.2024.

Stilizovani u svako doba letnjeg dana: 3 Replay outfit predloga za nju i njega

Da li se i vama čini da je leto prebrzo stiglo, ne sačekavši vas da otputujete na odmor koji toliko dugo i nestrpljivo priželjkujete?...

Strast i ljubav naš su novi omiljeni modni aksesoar!

IZDVAJAMO

Kažu da je poljubac najlepši mogući susret, a šta kažete na ovaj fantastičan Kissing Bag model torbe lansiran u okviru brenda KidSuper?

Nakon što je ovim neobičnim aksesoarom oduševio publiku  i u roku od jednog minuta rasprodao celu proizvedenu seriju, KidSuper se vraća sa novom paletom boja, savršeno prilagodljivih i aktuelnoj i predstojećoj modnoj sezoni.

Posle nežne pink i baby plave, ove neobične romantične torbe od sada su dostupne u gotovo svim bojama pastelnog spektra – od mint zelene i vanila žute do tople narandžaste i bajkovite ljubičaste, a pored toga što se može pohvaliti novim bojama, torba je od sada dostupna u mini i medium verziji.

Tvorac najljubavnijeg aksesoara godine, Kolm Dilan, ovaj jedinstveni dizajn opisao je u svojoj Instagram objavi kao novu „It torbu“, pustivši u etar provokativan video snimak torbi koje uživaju ljubavnom zanosu, smeštene u diskretno osvetljenom salonu, u ambijentu i atmosferi koje bismo i sami poželeli u društvu osobe koja nas neodoljivo privlači.

„Smestili smo ih u sobu i kada su se kamere ugasile, dogodilo se ovo“, šaljive su reči kreativnog direktora njujorškog brenda koji se na mapi svetskih trendsetera našao nakon uspešne prošlogodišnje saradnje sa kućom Louis Vuitton i lansiranja zajedničke kolekcije kožnih modnih dodataka. Koju boju poljupca vi birate?

 

 

Foto: KidSuper

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije