20 C
Belgrade
17.1 C
Zagreb
13 C
Sarajevo
29.04.2024.

Superiorna zaštita od sunca bez lepljivih tragova

IZDVAJAMO

Istraživanja kažu da mnogi od nas izostavljaju upotrebu preparata za zaštitu od sunca zato što ostavljaju masne tragove na koži. Kada je zaštita kože tela u pitanju, mnogima smeta i to što time oštećuju odeću ili dovode do toga da nam se na plaži za kožu lepi pesak.

Drugi najčešći razlog za “preskakaknje” zaštite od sunca je što nemamo vremena da nakon niza preparata, seruma i dnevnih krema za lice, nanosimo i zaštitu od sunca i čekamo da ih koža upije. Muškarci se, sa druge strane, osećaju loše kada im se na licu vidi trag od upotrebe nekog preparata. Preparati iz Eucerin® linije za zaštitu od sunca nude rešenje za sve ove “izgovore”, a zahvaljujući formulacijama obogaćenim ciljano odabranim aktivnim sastojcima, pružaju koži svu neophodnu negu I zaštitu. Zato smo za vas iz ove linije izabrali dva idealna para za zaštitu lica i tela  – za sve tipove kože i masnu kožu sklonu aknama. 

ZAŠTITA ZA SVE TIPOVE KOŽE

Eucerin®Hydro Protect Ultragani fluid za zaštitu od sunca SPF50+ fluid odgovara svim tipovima kože, čak i osetljivoj. Lako se nanosi, brzo upija i ne ostavlja masne tragove. Ali, jednostavnost upotrebe Eucerin®Hydro Protect Ultralaganog fluida za zaštitu od sunca SPF50+ nije njegova jedina prednost. Ovaj preparat takođe povećava hidrataciju vaše kože do 25%! Tajna jedinstvenosti formulacije Eucerin®Hydro Protect Ultralaganog fluida za zaštitu od sunca SPF50+ je u Hidro-tech complex-u, kombinaciji hidrirajućih sastojaka, koju čine hijaluronska kiselina, prirodni vlažeći faktori i glicerin. Zahvaljujući intezivnoj hidrataciji koju obezbeđuje ovaj kompleks, vaša koža će istovremeno biti sveža, lepa i zaštićena uz upotrebu samo jednog preparata! 

Inovativna Dry-Touch formulacija Eucerin® Dry Touch Gel-krema za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+ u teksturi koja se lako nanosi kombinuje pažljivo odabrane matirajuće pigmente. Zahvaljujući tome samo par trenutaka nakon nanošenja koža je suva na dodir, baršunasta i zaštićena. 

ZAŠTITA ZA MASNU KOŽU SKLONU AKNAMA 

Eucerin® Oil control za zaštitu masne kože od sunca 50+ specijalno je formulisan da ne ostavlja masan trag i ne zatvara pore. Uz upotrebu ovog preparata koža dobija svu neophodnu dnevnu negu i superiornu zaštitu. Istovremeno, zahvaljujući sebum regulatornoj tehnologiji za kontrolu produkcije sebuma sa L-karnitinom i matirajućim mikro-česticama, ovaj preparat ostavlja kožu trenutno suvom na dodir sa efektom uklanjanja viška sjaja do 8 sati. Eucerin® Oil control za zaštitu masne kože od sunca SPF 50+ ne sadrži parfeme i ima izuzetno laganu, nemasnu teksturu. 

Eucerin® Oil Control Dry Touch sprej za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+. praktičan je za nanošenje, a umiruje osetljivu kožu i štiti je od oštećenja izazvanih suncem. Klinički dokazano pogodan je za masnu i kožu sklonu aknama. Koža ga odmah upija i samo par trenutaka nakon toga je suva na dodir.  

Info plus-za one koji žele da znaju više!

Novija naučna saznaja ukazuju da, osim UVA i UVB zraka, negativne efekte na kožu ima i HEVIS (High Energy Visible Light), to jest vidljiva svetlost visoke energije. Ova, takozvana plava svetlost u sunčevom spektru, utiče na nastanak slobodnih radikala koji izazivaju oksidativni stres i mogu oštetiti DNK kože. U skladu sa tim, svi Eucerin® preparati za zaštitu od sunca zasnovani su na naprednoj spektralnoj tehnologiji koja kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za visoku UV zaštitu, sa likokalkonom A koji neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i HEVIS, i gliciretinskom kiselinom, koja štiti i obnavlja DNK. 

Foto & PR: Eucerin®

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije