25.4 C
Belgrade
24.3 C
Zagreb
22.7 C
Sarajevo
05.05.2024.

Volite Nike Dunk patike? Obožavaćete ovu sasvim posebnu kolekciju!

IZDVAJAMO

Nakon dve decenije uspešnog poslovanja i zapaženih dizajn saradnji sa zvučnim imenima modne scene, kuća iz Hong Konga CLOT vraća se, u susret velikom jubileju, sa još jednom uzbudljivom kolaboracijom timom, ovog puta preuzimajući klasičnu Nike Dunk siluetu za ono što bi moglo da bude najupečatljivija saradnja ova dva brenda do sada.

Prvi čovek CLOT kuće Edison Čen izjavio je da je saradnja na redizajnu legendarnog Dunk modela došla spontano, nakon šaljive prepiske putem zvaničnih Instagram profila brendova. Vanvremenska Nike silueta u njegovoj režiji stiže nam sa gornjim delom od plute, koji pada preko bočnih panela, peta i gornjišta,  a dopunjene je prigušenim smeđim akcentima na unutrašnjim oblogama. U cilju efektnosti i originalnosti koju uvek očekujemo od ovog dizajnerskog imena, patike su obmotane “zagrljajem”  Swoosh znaka koji dolazi u spektru od jarke koralne, purpurne i okeanske plave do neutralne boje kože, nijanse ružičastog zlata i uzbudljivog sivog printa zmijske kože.

Amblem CLOT brenda, godina osnivanja i godina jubileja utisnuti su na poleđini modela, dok je na gazištu aplikovan i jubilarni logo modne kuće poznate po originalnoj i modernoj estetici nove urbane generacije Dalekog Istoka.

Simbolično, cela kolekcija patika biće zvanično lansirana 23.juna, a kolekcionari i pasionirani ljubitelji Nike brenda biće u prilici da ga poruče putem CLOT sajta.

 

Foto & PR: Nike x CLOT

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije