13.3 C
Belgrade
13.7 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
03.05.2024.

Dior Beauty Le Baume: sinergija luksuzne nege i dinamičnog životnog stila!

IZDVAJAMO

Pravi je trenutak da razgovaramo o nezi koja vašim ritualima nege i lepote donosi savršen dodir luksuza! Pariski brend Dior Beauty lansirao je hidratantnu kremu “Le Baume” koja nestrpljivo čeka da vašim usnama, koži i rukama daruje osvežavajući sjaj, ali i postane omiljeni šik dodatak vašem neizostavnom aksesoaru.

Prateći oprobanu formulaciju kreme za oporavak i popravku „Cica Balm“, Dior Beauty je lansirao  „Le Baume“, koja koži donosi još bolje reparativno iskustvo. Ukoliko ste u potrazi za hidratantnom kremom koja hidrira i obogaćuje, dok koži pruža zaštitni štit za izložena područja, Dior Beauty “Le Baume” predstavlja savršeno rešenje.

Ovaj inovativni proizvod ima efekat od 72 sata i pogodan je za sve tipove kože. Njegova 3-u-1 tehnologija i 95% prirodnih sastojaka koji vole kožu, hidriraju i obnavljaju čak i najosetljiviju kožu izloženu štetnim elementima životne sredine, a ova višenamjenska hidratantna krema dolazi u minimalističkom eko pakovanju pogodnim za putovanja, što je čini super praktičnim beauty dodatkom za sve!

Dior Beauty “Le Baume” krema dostupna je na zvaničnom sajtu Dior Beauty, a njegova cena  iznosi oko 60 evra.

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije