25.8 C
Belgrade
24.8 C
Zagreb
23.8 C
Sarajevo
28.04.2024.

Zara Home donosi elegantnu prazničnu kolekciju obavijenu notom tradicije!

IZDVAJAMO

 

Kada stigne decembar, svi želimo da osetimo duh praznika u svakoj prostoriji doma. Note toplih boja i prirodnih elemenata uparene sa vanvremenskom elegancijom donose upravi taj osećaj Božića koji Zara Home želi da unese u vaš dom ove praznične sezone! 

 

 

Nova Zara Home A Sense of Christmas kolekcija pomoći će vam da kreirate sofisticiran prostor sa daškom tradicije, elegancije i smirenosti, a ujedno će obaviti vaš dom prazničnim osećajem i ravnotežom između porodičnih okupljanja i trenutaka intimnosti.

 

 

Kolekciju karakterišu čiste linije, tople nijanse, prirodni elementi pomešani sa elegancijom klasičnih prazničnih stilova, dok se paleta boja sastoji od tradicionalne zelene, crvene i zlatne.

 

 

Renovirana engleska seoska kuća poslužila je kao scenografija za fotografisanje Zara Home Christmas kolekcije, dok je dizajn enterijera uređen tako da arhitektonske karakteristike dvorca iz 18. veka u potpunosti dođu do izražaja.

 

 

U ovoj velikoj seoskoj kući, Božić se uselio i pronašao idealno okruženje za praznike, i sve je za tren spremno za doček i porodičnu večeru. Volimo evociranje ove atmosfere koju je Zara Home stvorio za praznike jer pomalo liči na proslave iz detinjstva, kada je dekor još uvek bio u tradicionalnim bojama.

 

 

Bez pribegavanja preteranoj ornamentici, istovremeno stvarajući prostore pune detalja, Zara Home je odabrala da ove godine stvori božićni duh kod kuće sa potpunom prefinjenošću. Jednostavnost koju ovde nalazimo je inspirativna i dokaz da čak i kada nema kitnjastih detalja, lepota i te kako može biti pristutna.

 

 

Zara Home praznična kolekcija blista svim svojim predlozima za dekroaciju doma koje nam donosi za ovu sezonu, ali i sa veličanstvenim fotografijama koje krase ovu božićnu kampanju. Ukoliko još uvek niste ukrasili svoj dom za praznike, inspirišite se ovim čarobnim fotografijama i Zara Home komadima u kojima ćete i sami poželeti da uživate tokom sezone slavlja!

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Zara Home

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije