5.6 C
Belgrade
5.5 C
Zagreb
0.5 C
Sarajevo
26.04.2024.

Nova torbica Nika Bentela podsetiće nas koliko zapravo volimo espreso martini!

IZDVAJAMO

 

Nikolas Bentel poznat je po svojm dizajnerskim konceptima pretvaranja svakodnevnih predmeta u jedinstvene modne aksesoare, a krajem novembra ovaj umetnik vraća se sa još jednim neverovatnim dizajnom, ovog puta inspirisan kultnim koktelom – espreso martinijem.

 

 

U saradnji sa brendom pića Absolut Vodka, Nik Bentel uspeo je da savremeni koktel pretoči u atraktivnu torbicu za izlazak! Jednako originalna kao i prethodni komadi, ova espreso martini torba utoliće žeđ svih ljubitelja smelih modnih aksesoara!

 

 

Kao strastveni ljubitelj kafe, dizajner je, dok je pokušavao da smućka sopstveni espreso martini kod kuće, došao na ideju da napravi ovu torbicu! Novi dizajn je napravljen od kože, hromiranog čelika i tritan plastike, a torbica se pričvršćuje putem magneta za drugi deo torbe, lažnu martini čašu koja upotpunjuje iluziju. Sa posebnom pažnjom posvećenom detaljima, Bentel objašnjava da je kožna konstrukcija bila najvažniji aspekt procesa, pri čemu je osnovna koža morala da bude pravilno oblikovana kako bi se uklopila u čašu za martini.

 

 

Espreso martini torbica prati niz inovativnih dizajna iz Bentelovog studija, uključujući njegove Pasta Bag torbe inspirisane Barilla kutijama za testenine. Kao i sa svim Bentelovim radovima, nova torba će biti dostupna u ograničenom izdanju od 200 komada i jednom kada bude rasprodata, više se neće proizvoditi.

 

 

Absolut Espresso Martini torbica će biti dostupna za kupovinu na zvaničnom sajtu umetnika od 25. novembra po ceni od 199 dolara, i zato napravite podsetnike i zgrabite svoj jedinstveni primerak!

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Nik Bentel

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije