8.8 C
Belgrade
5.4 C
Zagreb
2 C
Sarajevo
27.04.2024.

Doživite muziku u punoj boji uz prve Polaroid prenosive zvučnike!

IZDVAJAMO

 

Cenjena zbog svoje prenosivosti i pristupa fotografiji, američka kompanija Polaroid polako osvaja audio tržište predstavivši svoje prve Bluetooth zvučnike u prepoznatljivom spektru Polaroid boja! 

 

 

Polaroid Music donosi novu liniju proizvoda koja obuhvata četiri zvučnika: P1, P2, P3 i P4. P1 je najmanjih dimenzija kvadratnog oblika, dok je P2 veći i ovalnog oblika, ali podjednako kompaktan i prenosiv. P3 zvučnik ima ručku i inspirisan je retro izgledom boom-box kasetofona, dok je P4 najveći i najmoćniji zvučnik u Polaroid Music liniji koji se može montirati na postolje.

 

 

Svaka iteracija dolazi u spektru različitih boja, napravljenih da odražavaju identitet Polaroid brenda, zajedno sa crvenim prekidačem koji oponaša čuveno dugme zatvarača Polaroid fotoaparata.

 

 

Pored Polaroid Player zvučnika, kompanija je takođe lansirala prateću aplikaciju kao i Polaroid Radio kojem se može pristupiti preko samih zvučnika. Kompanija ga opisuje kao „strim FM stanica bez oglasa, koji se stalno razvija“ koje ne ometaju prijem telefona ili Bluetooth adaptaciju. Za Polaroid Music aplikaciju se takođe kaže da daje korisnicima „potpunu kontrolu nad muzičkim plejerom“ i omogućava pristup Polaroid radiju. Analogni točkić za zvučnike dizajniran je da menja Polaroid radio stanice bez kontakta sa telefonom i odličan je za bilo koje grupno okupljanje.

 

 

Polaroid Player zvučnici dostupni su za kupovinu online putem zvaničnog Polaroid sajta i to po sledećim cenama: P1 – 59,99 dolara, P2 – 129,99 dolara, P3 – 189,99 dolara i P4 – 289,99 dolara.

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Polaroid

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije