5.6 C
Belgrade
5.5 C
Zagreb
0.5 C
Sarajevo
26.04.2024.

Zavirite u hotel Rosalie – skrivenu oazu u urbanom srcu Pariza!

IZDVAJAMO

 

U aveniji sa platanima u 13. arondismanu, iza visoke gvozdene kapije i pod pogledom rimskih muza na krovnoj terasi, pruža se savršeno mesto za opuštanje zamišljeno kao skrivena oaza u srcu Pariza.

 

 

Hotel Rosalie je mesto obogaćeno bujnom vegetacijom, sa ciljem da ponovo uspostavi prirodu usred urbanog pejzaža i pruži gostima zelenu oazu za odmor i oporavak od užurbane svakodnevice.

 

 

Zelenilo je uključeno u svaki aspekt dizajna ovog hotela sa 60 soba, uključujući terasu punu biljaka i skrivenu krovnu baštu, za sta je zaslužan pariški urbani baštovanski kolektiv Merci Raymond.

 

 

Svaka hotelska soba povezuje različite žanrove i ere, a hotel ima za cilj da povrati, transformiše i unapredi svaki segment svog enterijera, stvarajući udobno mesto za odmor u kojem se možete opustiti. Smele boje pridružuju se šarenim cvetovima, topli šumski tonovi podižu karakteristike pocinkovanog čelika, dok se divlja flora susreće sa gradom, a priroda se ponovo usađuje u urbani pejzaž.

 

 

Na trećem spratu nalazi se Tajna bašta rezervisana isključivo za goste hotela, sa pergolama i zelenilom što je čini savršenim prostorom za opuštanje nakon celodnevnog razgledanja Pariza. Meni hotela je uglavnom vegetarijanski, raznolik i zdrav, dizajniran da oduševi sve ljubitelje istančanog ukusa, dok je većina prozivoda iz njihove bašte, organski i održivo uzgajana.

 

 

Više o ovom „zelenom” hotelu saznajte na njihovom zvaničnom sajtu!

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Hotel Rosalie

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije