19.3 C
Belgrade
16.5 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
26.04.2024.

Gucci Flora paleta senki san je svakog beauty kolekcionara!

IZDVAJAMO

 

Gucci Beauty vas poziva da prigrlite svoju individualnost uz novu Beauté  Des  Yeux  Floral luksuznu paletu senki meke teksture koja pruža izrazito pigmentisanu boju od prvog poteza.

 

 

Dizajnirana kako biste se izrazili beskrajnim kreativnim kombinacijama, Gucci Beauty Flora paleta nudi dvanaest nijansi u različitim završnim obradama uključujući saten, mat i metalik. U sanjivom rasponu ružičastih, plavih i neutralnih boja, ove senke za oči isporučuju visoko pigmentisanu boju koja dugo traje i mogu se nanositi zajedno za jedinstvene rezultate. Tekstura je lagana, senke se lako nanose i još lakše mešaju.

 

 

Umotane u zlatno obrubljenu ružičastu kutiju, sa amblematičnim Gucci Flora uzorkom, senke otkrivaju kreativnu harmoniju boja inspirisanu istoimenim mirisnim univerzumom. Pakovanje, koje je pravi kolekcionarski primerak, dizajnirano je sa uklonjivom tacnom što znači da možete da je dopunite jednom kada ih potrošite.

 

 

Kolekciju prati i Rouge De Beauté Brillant Flora balsam za usne u podjednako živopisnom pakovanju! Ako tražite hidratantni proizvod za usne koji ima svojstva nege balzama, ali pigmentisanu nijansu ruža za usne, ovaj Gucci balsam je savršen proizvod za vas.

 

 

Nova Beauté  Des Yeux  Floral paleta senki je deo Gucci Beauty jesenje kolekcije, a sada je dostupna po ceni od 230 dolara, dok je cena Rouge De Beauté Brillant Flora balsama za usne 60 dolara.

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Gucci Beauty

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije