17.6 C
Belgrade
16.1 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
26.04.2024.

Dočekajte sezonu sunca u Zara jarkim bojama i dezenima!

IZDVAJAMO

 

Iako nas od početka leta deli nešto manje od dva meseca, ne možemo a da ne zavirimo u najnovije kolekcije omiljenih highstreet brendova za sezonu proleće/leto, dok polako osmišljavamo svoje outfite za tople letnje dane! 

 

 

Retko se dešava da uđemo u Zara prodavnicu i ne primetimo bar jednu stvar koju želimo. Sa razumnim cenama i stilovima koji prate aktuelne trendove, nije ni čudo što je ovaj brend omiljen kod tolikog broja kupaca iz sezone u sezonu.

 

 

Na nedeljnom nivou Zara dopunjuje svoje SS22 kolekcije sa ciljem da se zaljubimo u njihove beskrajne predloge koji prate omiljene trendove predstojeće letnje sezone! Bilo da su u pitanju maksi hajine prekrivene cvetnim i apstraktnim dezenima ili komplet setovi jarkih boja, Zara jednostavno zna kako da nas osvoji! Španski brend ažurirao je svoju kolekciju mnoštvom komada pogodnih za leto kojim jedva čekamo da osvežimo svoj garderober! Kroz pregršt boja, dezena i tekstura, Zara opcije su savršene da u njima dočekamo sezonu sunca i vrućine.

 

 

Bez obzira da li tražite šarenu haljinu ili suknju za odmor ili elegantni komplet za neku svečanu prilku, Zara u svojoj ažuriranoj ponudi ima sve, a kako bismo vam skratili vreme pretrage, za vas smo izdvojili omiljene Zara komade kojima ćete uskoro kreirati savršene odevne kombinacije!

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije