27.07.2024.

Darko Ivić intervju: Gluma je nalik supi, malo dodaš soli pa je preslano, a onda dodaš mirođiju da je spasiš“

Upoznali smo ga u filmu "Pored mene" i zavoleli kao Tadiju. Zatim smo imali prilike da ga gledamo u 2 serije koje su nagrađivane...

Prva kolekcija modnog ateljea Gole je sve što želimo od autentičnog i ležernog stila!

IZDVAJAMO

Za sve Beograđanke za koje poseta Ateljeu Gole predstavlja jedan od omiljenih rituala i prilika da zarone u riznicu stilske inspiracije sa svih svetskih meridijana – imamo sjajne vesti!

Ova šarmantna vintage & preloved radnja nedavno je postala nosilac originalne etikete, nastale sa idejom da lokalnom modnom tržištu ponudi estetične i etički proizvedene odevne predmete koji traju i savršeno se uklapaju uz čitav spektar modnih stilova i sezibiliteta.

Prvu kolekciju Modnog ateljea Gole karakteriše paleta toplih, zemljanih boja i brižljivo biranih tkanina visokog kvaliteta među kojima se posebno izdvajaju lan, pamuk i najdelikatnija vuna. Svoj konačan izraz i formu kolekcija je dobila u komadima koji su kao stvoreni za dolazeće leto: pantalonama širokog kroja, kežual sakoima, kratkim kimono blejzerima, ležernim haljinama i multifunkcionalnim oversize mantilima.

Ukoliko ste u potrazi za autentičnim i efektnim komadima koji su kreirani kroz transparantan i održiv proces proizvodnje, a koje ćete sa uživanjem nositi i kombinovati i u  sezonama koje dolaze, pravi je trenutak da se zaputite ka ovoj jedinstvenoj modnoj destinaciji smeštenoj u neposrednoj blizini Bajloni pijace, u ulici Đorđa Jovanovića 5.

 

Foto: Ritam mog grada

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije