19 C
Belgrade
19 C
Zagreb
16.6 C
Sarajevo
27.04.2024.

Gole atelje – put oko sveta u autentičnom modnom vremeplovu!

IZDVAJAMO

Gole Atelje jedinstveno je mesto u Beogradu gde se susreću vanvremenski komadi, nove inspiracije i aktuelna modna osvešćenost. U centru Beograda, na večno inspirativnom Dorćolu, naši sugrađani dobili su komadić onog iskustva koje ljubomorno čuvamo nakon svakog putovanja, kao i jedno šarmantno i poučno putovanje kroz različite modne epohe!

Kada vas prvom prilikom put nanese do kultne dorćolske pijace Bajloni, pažnju obratite i na jedan pravi mali kosmopolitski modni biser koji Dorćol krije onako kako samo on ume. Ušuškan sa zadnje strane pijace, modni atelje Gole već ispred vrata obećava iskustvo kakvo uglavnom donosimo sa putovanja po Evropi. Nemojte da vas čudi ako usred bela dana i radne nedelje u toj uskoj uličici naiđete na gužvu:lako se može desiti da ste baš nabasali na spontano prosecco okupljanje beogradskih ikona stila koje sa radošću svraćaju u ovaj jedinstveni modni koncept.

Prvenstveno fokusirane na vintage i retro estetiku, šarmantne vlasnice Sanja i Jelena stvorile su pravi mali fundus u kom vam se može desiti da vam srce ukrade Yumco mantil sa sve originalnim etiketama, kožna suknja iz osamdesetih, zlatna haljina iz pedesetih godina prošlog veka, ili vintage brendirane cipele i torbe.

Odluka da Gole atelje u ponudi ima besprekorne i vanvremenske komade u savršenom stanju i po pristupačnim cenama (pogotovo u odnosu na srodne preloved radnje širom Evrope), doneta je iz ljubavi prema modi ali i svesti o ugroženosti životne sredine od strane globalne modne industrije. Ideja vlasnica bila je izgradnja zajednice koja će osvešćenim modnim entuzijastima pružiti autentičan osećaj pripadnosti jednoj filozofiji održive mode koja je odavno osvojila London, Pariz, Rim i ostale svetske modne metropole – a to je, ukratko, perspektiva iz koje se moda definiše kao izbor savesti. 

Na nagovor brojnih pripadnica Gole zajednice, Jelena i Sanja upustile su se u još jednu kreativnu avanturu. Od skoro, u ovom ateljeu možete uživati u originalnim i specifičnim, a pre svega etički proizvedenim odevnim predmetima koji su pravljeni da traju. Za prvu kolekciju koju čine pantalone, sakoi, kratki kimono blejzeri, haljine i mantili, vlasnice i kreatorke brenda odabrale su visokokvalitetne materijale, uglavnom od mešavine lana, pamuka i najfinije vune, dok su svi krojevi osmišljeni na način da sa godinama i nošenjem ne gube na aktuelnosti ili izdržljivosti.

Zato je naš najtopliji predlog da neki od prvih sunčanih dana izdvojite za šetnju kroz kultnu beogradsku pijacu a zatim i kratki predah u Gole modnom ateljeu, gde ćete odmah sa vrata prepoznati svoj budući modni klub i mesto kojem ćete se uvek sa zadovoljstvom vraćati. Jer, svaka poseta ovoj modnoj adresi donosi savršenu priliku da se inspirišete, a shopping pretvorite u gest ekološke svesnosti koji ćete nesebično darovati planeti.

PR & Foto: Atelje Gole

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije