14.3 C
Belgrade
12.9 C
Zagreb
11.6 C
Sarajevo
01.05.2024.

Lacoste kolekcija donjeg veša – kao stvorena za devojke na cozy strani života!

IZDVAJAMO

Imamo sjajne vesti za sve devojke koje uvek biraju da ispod odeće nose ono u čemu se osećaju udobno, sigurno i slobodno. Osluškujući potrebe ljubiteljki brenda, Lacoste je nedavno lansirao i liniju ženskog donjeg veša, ugradivši u svaki komad kolekcije svoje bogato nasleđe i eho uzbudljive estetike devedesetih.

Sačinjena od čak 50 minimalističkih komada, kolekcija nosi obeležje u vidu poznatog logoa krokodila i retro ramfli koje nam dočaravaju kultni DNK brenda, dok svaki od njih karakterišu savremeni krojevi, dizajnirani sa ciljem da se dopadnu novojgeneraciji Lacoste poklonika.

Od grudnjaka bez žica do pantalona za trčanje i kompleta za pidžame, nova kolekcija nudi stil za svaku priliku, u paleti boja koja se kreće od klasične crne i bele do pastelne sive i ružičaste, a mekoća visokokvalitetnog pamuka donosi potpuno novu dimenziju udobnosti koja savršeno koresponidra sa aktivnim stilom života savremene žene.

Ukoliko se i vi nalazite među onima koji uvek biraju udobniju stranu života i stila, ova kolekcija je prava destinacija za vas. Pogledajte niz modela koji su privukli našu pažnju, a koje već sada možete pronaći na zvaničnom sajtu kao i u zvaničnim prodajnim objektima brenda.

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije