14.3 C
Belgrade
11.9 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
27.04.2024.

Levi’s klasika sa neočekivanim zapletom: Ovo su naši favoriti za jesen!

IZDVAJAMO

Na šta prvo pomisilite kada neko izgovori Levi?
Iako verujemo da je neprolazni denim i vaša prva asocijacija na kultni američki brend, sigurni smo da će vas pogled na novu jesen/zima kolekciju učiniti da neodlučno zastanete između ušuškane nostalgije i uzbudljivih sezonskih trendova.

Suknja Prugasta košulja Denim košulja Farmerke

Jedno je sigurno, estetska raznolikost koja nam dolazi sa novim Levi’s komadima otvara nam bezbroj mogućnosti za stilsko eksperimentisanje. Kažu da klasiku vole oni koji su prošli kroz najrazličitije modne faze, a ukoliko ste i vi ove sezone raspoloženi za povratak vanvremenskim krojevima, denim košulja, udobna rolka i legendarni  Levis® 501 model džinsa fantastično će ispratiti ovu zamisao. Sa druge strane, ukoliko odaberete denim sa dva lica  pružiće vam savršenu osnovu za nove modne zaplete sa nostalgičnim retro majicama ili košuljama koje privlače pažnju oversize krojem ili raskošnim printom.

Teksas jakna Teksas jakna sa perłama Prsluk Plava perjana jakna Crna jakna

Ko je raspoložen za povratak u slobodne i razigrane osamdesete? Neka ukrcavanje u modni vremeplov počne sa teksas jaknom i farmerkama upotpunjenim svetlucavim disko perlicama, a svemu možete dodati savršenu udobnost perjane jakne, prsluka ili dukseva neobičnih krojeva i upečatljivih boja.

Beli duks Lavanda duks Pink duks Beli duks

Kada je muška kolekcija u pitanju, neizbežan Levis® 501 džins savršeno se uklapa kako uz patike aktuelne forme, tako i uz klasične modele kožnih čizama. Bilo da birate klasičan ili moderan logo, crni duks sa kapuljačom uvek je siguran izbor, a verujemo da će u perjanoj jakni dizajniranoj u prepoznatljivom Levis® karakteru i šemi boja, mnogi pronaći idealan model za predstojeće hladne dane.

Muška jakna Ranac Muški duks Farmerke

Iz sezone u sezonu Levis® nas uverava da je poigravanje sa bogatim brend nasleđem zabava koja inspiriše i redefiniše naš stil čineći ga uvek aktuelnim i inovativnim, a za vas smo iz nove kolekcije izdvojili baš takve komade!

Animal print patike Bele kožne patike Crne patike Ženske čizme

Kolekcija za jesen/zimu dostupna je u Levis® prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće i Rajićeva u Beogradu, Promenada u Novom Sadu i Forum i Delta Planet u Nišu, kao i u Fashion&Friends prodavnicama, na onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

Braon muške čizme Crne muške patike Bele kožne patike Crne muške čizme

PR: Fashion&Friends

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije