13.7 C
Belgrade
9.6 C
Zagreb
4 C
Sarajevo
28.04.2024.

Isprobali smo novu APIVITA BEEVINE ELIXIR liniju, a ovo su naši utisci!

IZDVAJAMO

Izlaganje štetnom sunčevom zračenju, zagađenje, način ishrane, genetika i, konačno, godine koje je nemoguće zaustaviti – sve ovo su faktori koji neizbežno utiču na starenje kože.

Ipak, verujemo da je kvalitetna i pažljivo odabrana anti age rutina najbolji i najefikasniji put do blistave i trajno lepe i negovane kože. Odabrati pravu anti-age negu u okeanu dostupnih proizvoda na beauty tržištu izazov je koji nas vodi u hiljadu neodumica, a njih je najjednostavnije prevazići ukoliko pažljivo pratimo trag efikasnosti, učinkovitosti i dokazanog kvaliteta prirodnih sastojaka.

Inovativne teksture koje u sebi čuvaju moćne prirodne sastojke i donose provereno vidljive rezultate još jednom smo pronašli u APIVITA BEEVINE ELIXIR proizvodima, koji su rezultat dugogodišnjeg rada na unapređenju njihove WINE ELIXIR  anti age linije. 

Naš omiljeni grčki kozmetički brend i ovoga puta pobrinuo se da proizvodi isprate svaki korak u nezi lica: od svakodnevnog čišćenja i hidratacije i anti-age nege, njihove prirodne, ali inovativne formule nežno tretiraju kožu, ostavljajući je primetno blistavom i osveženom. Ključ zategnute, otporne i elastične kože nalazi se u idealnom balansu kolagena tipa I i III koji značajno opada sa godinama, a nakon čak 7 godina istraživanja, APIVITA je kreirala BEEVINE ELIXIR koncept i tehnologiju nege koja, prema in vitro studijama, obnavlja kolagen tipa I i II dovodeći ih u ravnotežu karakterističnu za mladu i jedru kožu.

Zahvaljujući novoj patentiranoj tehnologiji, PROPOLIFT kompleksu koji je izuzetno bogat propolisom i polifenolima vinove loze sa Santorinija i dodatno osnažen biljnim kolagenom, APIVITA BEEVINE ELIXIR daruje najefikasniju anti age negu zrele kože, pružajući vrhunsko rešenje za hidrataciju, popunjavanje bora i poboljšanje čvrstoće kože, ključnog faktora za održavanje njene jedinstvene mikroarhitekture.

Novi ekskluzivni, patentirani APIVITA PROPOLIFT kompleks je super koncentrovan u polifenolima koji dolaze iz propolisa sa Olimpa i vinove loze sa Santorinija, dvaju prirodnih proizvoda sa nekim od najvećih koncentracija polifenola u svetu.

Stručnim i kontinuiranim usavršavanjem formule trajne lepote i inovativne nege, sa PROPOLIFT kompleksom u ovoj APIVITA anti age liniji postignuta je maksimalna trenutna apsorpcija i produžena efikasnost koja traje do izuzetnih 8 sati​. Takođe, in vitro studije pokazale su  nam da ovaj super moćni aktivni sastojak vraća ravnotežu kolagena tipova I i III u ravnotežu mlade kože dok u isto vreme podstiče prirodnu proizvodnju dva druga faktora protiv starenja, umnožavanjem hijaluronske kiseline i elastina. 

ŠTA NAM DONOSI APIVITA BEEVINE ELIXIR LINIJA?

BEEVINE krema lagane teksture poseduje čak 96% sastojaka prirodnog porekla, a njena formula deluje kao svilenkasti omotač koji iza sebe ostavlja lagani dodir ultra hidratacije.Ova lagana krema popunjava bore u 3 dimenzije: po broju, površini i dubini, učvršćuje kožu i povećava njenu elastičnost. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, krema hidrira i obnavlja kožu, dok istovremeno redefiniše i podiže konture lica zahvaljujući PROPOLIFT kompleksu i biljnom kolagenu. Za vrhunske rezultate, preporučuje se jutarnja i večernja primena, idealno nakon BEEVINE ELIXIR seruma za maksimalne rezultate.

BEEVINE krema lagane teksture

BEEVINE krema bogate teksture kreirana je za dubinsku ishranu kože, a karakteriše je 96% sastojaka prirodnog porekla. Dok hijaluronska kiselina hidrira i obnavlja, učvršćujući kožu i povećavajući njenu elastičnost, jedinstveni i moćni PROPOLIFT kompleks i biljni kolagen redefinišu i podižu konture lica. Za potpun efekat, ovako zategnuta, hidrirana i obnovljena koža dobiće dodatnu bogatu ishranu ceramidima i skvalanom. Bogata krema postići će maksimalne rezultate ukoliko je nanesete nakon BEEVINE ELIXIR seruma ili ulja.

BEEVINE krema bogate teksture

Sa jednakim udelom sastojaka prirodnog porekla, BEEVINE noćna krema na vašem licu stvoriće doživljaj najmekšeg svilenog jastuka. Nakon vrhunskog anti age dejstva sadržanog u svim kremama iz BEEVINE linije, intenzivna noćna krema oporaviće i zagladiti kožu zahvaljujući Samphire ulju, koje deluje slično retinoidu, dok će je moćni enzim papaje dodatno osnažiti i obnoviti. Nanesite je pre spavanja noću na očišćenu kožu, idealno nakon BEEVINE ELIXIR seruma ili ulja i očekujte maksimalne rezultate!

BEEVINE noćna krema

BEEVINE ELIXIR KREMA ZA ZONU OKO OKA I USANA dolazi u tuba ambalaži, a u njoj je skrivena raskošna formula koja oblaže okoloočnu i zonu oko usana poput velura, rezultirajući svežim i odmornim izgledom najfragilinijeg dela kože lica. Zaglađene bore, hidrirana i obnovljena koža tek su početak njenog inovativnog dejstva koje, zahvaljujući morskim biotehnološkim aktivnim supstancama i godži bobicama rezultira smanjenom natečenošću i vidljivo manjim podočnjacima. Pored dermatološkog, krema je prošla i potrebna oftalmološka testiranja, što je čini bezbednim izborom i za najosetljiviju kožu, a za dostizanje maksimalnih i odmah vidljivih  rezultata, najbolje je koristiti je ujutro i/ili uveče na očišćenu kožu.

BEEVINE Elixir krema za zonu oko oka i usana

Sa 91% sastojaka prirodnog porekla, BEEVINE ELIXIR SERUM otkriva nam formulu u kojoj se nalazi koncentrovani eliksir za trenutno podmlađivanje i mekoću. Dok PROPOLIFT kompleks i biljni kolagen popunjavaju bore i redefinišu konture lice, a hijaluronska kiselina obnavlja i hidrira, koža dobija svež i osvetljen ton zahvaljujući 5% niacinamidu.

Ukoliko za svoju zrelu kožu želite najbolje moguće i odmah vidljive rezultate, uvrstite BEEVINE ELIXIR SERUM u rutinu anti age nege ujutro i/ili uveče pre nanošenja BEEVINE ELIXIR kreme. 

BEEVINE Elixir serum

Sa izuzetnih 98% sastojaka prirodnog porekla, BEEVINE ELIXIR ulje za dodatnu negu kože potpuno će vas impresionirati lakoćom upijanja, a njegova očaravajuće note koje potiču od eteričnih ulja nerolija, pačulija, muskatne žalfije, ruže i geranijuma mogle bi se najjednostavnije opisati kao ljubav na prvi miris i dodir.

BEEVINE Elixir ulje

Prevedena u brojke, učinkovitost ove moćne anti age linije kozmetičkog brenda APIVITA ispitani su u posebnoj dermatološkoj studiji i sprovedeni među 30 žena u trajanju od 56 dana, a dobijeni rezultati ukratko izgledaju ovako:

– više od 63% poboljšana čvrstoća kože

– čak 43% manje bora

– više od 20% podignutih kontura lica

Impresivno, zar ne? Pozivamo vas da i vi otkrijete doživljaj koji na vašoj koži kreira jedinstvena kozmetička linija sa APIVITA BEEVINE predznakom, uvodeći je, dan po dan, u svet vrhunske prirodne nege i zrele lepote koja odvažno prkosi vremenu.

Foto: Imaginarijum magazin

PR: Apivita

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije