25.8 C
Belgrade
25.7 C
Zagreb
26.6 C
Sarajevo
29.04.2024.

Spremni za hladne dane? Izdvajamo najudobnije jesenje komade iz Superdry kolekcije!

IZDVAJAMO

Britanski brend Superdry ove godine slavi dve decenije postojanja. Nastao je 2003. godine kao kreativna kolaboracija između Juliana Dunkertona i Jamesa Holdera, nakon zajedničkog odlaska u Japan, zbog čega je zemlja izlazećeg sunca čest motiv grafičkih printova koji dolaze iz dizajn studija ovog brenda.

Zaljubljenici u uličnu modu biraju Superdry komade zbog udobnih krojeva koji pristaju različitim stilovima odevanja, ali i vintage koloritu i japanskim grafikama koje svaki artikal učine drugačijim.

Kreativni tim brenda je za hladniju sezonu pripremio vanvremenske modele, čiji kvalitet i stil odolevaju prolaznim trendovima. Neutralna paleta boja dominira novom kolekcijom, a krojevi su udobni i funkcionalni, te se lako prilagođavaju različitim outfitima i prilikama.

Ženska parka sa kapuljačom Dugački prsluk Krem duks Duks sa zipom Pleteni džemper Donji deo trenerke

U ženskoj kolekciji preovlađuju postavljene zimske jakne, dukserice sa kapuljačom u različitom koloritu, prsluci, pleteni džemperi, kao i majice sa upečatljivim printom.

Komadi iz muške linije odišu urbanim šarmom i sportskom funkcionalnošću, te su savršeni za savremenog muškarca koji je uvek u pokretu.

Prepoznatljiv Superdry logotip apliciran je i na rančevima, putnim torbama, novčanicima i kapama.

Karirana košulja Braon muška jakna Donji deo trenerke Sportski duks Majica Duks sa kapuljačom 

Kolekciju za jesen i zimu možete da pronađete u prodavnicama Superdry u Knez Mihailovoj 33 i šoping centrima Galerija, Ada Mall i BEO u Beogradu, kao i u šoping centru Promenada u Novom Sadu.

Novi Superdry modeli dostupni su i u prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

Foto & PR: Superdry

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije