19.06.2024.

Stilizovani u svako doba letnjeg dana: 3 Replay outfit predloga za nju i njega

Da li se i vama čini da je leto prebrzo stiglo, ne sačekavši vas da otputujete na odmor koji toliko dugo i nestrpljivo priželjkujete?...

Pogledajte kakvu obuću bira slovenačka predstavnica Evrovizije!

IZDVAJAMO

Muzičari povezuju i inspirišu druge da pokažu svetu kakvi zaista jesu, zato Raiven nosi brend Crocs čiji je glavni moto – “budi kakav jesi”.

Sara Briški Cirman, poznata kao Raiven, nosila je bež Crocs Siren klompe,  kombinujući smelost i eleganciju sa podignutim đonom i blagom petom. Ovaj par je njenom stilu dodao posebnu notu, omogućivši joj da eksperimentiše i kreira neočekivane modne kombinacije. Svojim stilom i karakterom, bila je očarana Jibbitz bedževima u sjajnim srebrnim nijansama, koji su njenom personalizovanom paru dali savršenu količinu blještavila.

Crocs je brend koji je prepoznatljiv širom sveta po svom jedinstvenom dizajnu i udobnosti. Od svog osnivanja, postali su sinonim za lagane, praktične i izdržljive cipele koje se mogu nositi u svim prilikama. Crocsice sada dolaze u raznim bojama i stilovima, uključujući najnovije modne trendove i kolaboracije sa poznatim ličnostima. Fokusirajući se na samopouzdanje i individualnost, Crocs inspiriše ljude da budu svoji, gde god da ih život vodi.

Sa novom kolekcijom “Self-expression,” Crocs se obraća mladima kako bi pronašli svoj jedinstveni par i koristili ga za izražavanje svog karaktera. Kolekcija uključuje i Crocs modele sa platformom, koji omogućavaju pojedincima da pronađu svoj lični izraz i usvoje brend kao deo svog imidža. 

Par je dostupan na https://www.crocs.rs/

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije