19.06.2024.

Stilizovani u svako doba letnjeg dana: 3 Replay outfit predloga za nju i njega

Da li se i vama čini da je leto prebrzo stiglo, ne sačekavši vas da otputujete na odmor koji toliko dugo i nestrpljivo priželjkujete?...

Ovo je priča o Kanskom festivalu i ostvarenom modnom snu!

IZDVAJAMO

Na ovogodišnjem 77. Filmskom festivalu u Kanu pobedu je odneo film “Anora” reditelja Šona Bejkera. U trci za nagradu Zlatna palma takmičila su se 22 filma, a pobedu je odnela priča o mladoj striptizeti iz Bruklina koja doživljava svoj momenat iz bajke kada impulsivno odluči da se uda za multimilionera, sina ruskog oligarha.

Greta Gervig (rediteljka filma “Barbie”) imala je samo reči hvale za ovaj film.
“Film nam se uvukao pod kožu, onda nas je zasmejavao, a na kraju nam je slomio srce”, dodala je Greta. Glavnu ulogu Anore tumačila je glumica Miki Medison koju smo imali prilike da vidimo u filmu “Scream”(2022) , “Bilo jednom u Holivudu”, “Scream 6” , međutim, sada je prvi put prisustvovala Festivalu.

Za ovu posebnu priliku američka glumica se odlučila za crni bodi, preko kojeg je nosila Chanel suknju i cvetni prozirni top.
Imajući u vidu da je veliki obožavalac brenda Chanel, istovremeno su joj se ostvarila čak 2 sna. “Chanel predstavlja nešto elegantno, bezvremensko i autentično, a ti elemnti su oličenje Filmskog festivala u Kanu” , dodala je glumica.
Ovom prilikom Miki se prvi put obrela u Francuskoj, stoga je odlučila da po završetku Festivala iskoristi situaciju i upozna se sa francuskom kulturom i državom.

Autor: Jovana Srdić

Foto: Getty Images

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije