11.1 C
Belgrade
10.4 C
Zagreb
9 C
Sarajevo
25.04.2024.

Zaronili smo u savršen doživljaj hidratacije kože i delimo naša iskustva!

IZDVAJAMO

Da li primećujete da vam je koža lica suvlja i osetljivija nego inače? Da li je primećujete nedostatak prirodne jedrine i sjaja? Da li primećujete da vam je šminka nepostojana tokom dana?  Ukoliko na bar jedno od ovih nekoliko pitanja možete dati potvrdan odgovor, onda je vaša koža verovatno dehidrirana. 

Procenat vode u našoj koži kreće se do čak 70%, dok je srednji sloj kože, dermis njen pravi prirodni rezervoar. Ipak, samo unošenje tečnosti nikako ne može biti dovoljan način da naša koža povrati izgubljenu vodu. Zato joj je, u susret letu i periodu kada našoj koži posvećujemo posebnu pažnju, neophodan dodatni boost u vidu intenzivne i dugotrajne hidratacije, a mi smo ga pronašli u novom proizvodu kuće Uriage.

Od ovog poznatog  francuskog dermokozmetičkog brenda stiže nam novi serum sa termalnom vodom, koja izvire u ekološki čistom, alpskom području Francuske, ovoga puta u kombinaciji sa Njenim Veličanstvom – čistom hijaluronskom kiselinom! Udobna i ultra lagana tekstura ovog revolucionarnog seruma topi se na koži, vraćajući joj prirodne mehanizme hidratacije, a kao rezultat, vaša koža postaje zategnuta, zaglađena, hidrirana i baršunasta na dodir.  U cilju pojačane hidratacije, Uriage Eau Thermale H.A. Booster Serum dolazi do naše kože kao jedinstvena formulacija koja kombinuje hijaluronsku kiselinu, akvaksil, ekstrakt cveta belog sleza i dragocenu Uriage termalnu vodu sa umirujućim dejstvom. 

Dobro je znati da ovaj serum sadrži čak 1,5% prirodne hijaluronske kiseline koja dubinski hidrira kožu, pomaže u povećanju elastičnosti i tonusa, dok trenutno deluje na znake dehidracije poput finih bora, nelagodnosti, gubitka sjaja. Akvaksil sadrži emolijentne šećere koji povećavaju hidrataciju kože, dok ekstrakt cveta belog sleza ima pomaže u balansiranju mikrobioma i pruža antioksidativne prednosti, održavajući kožu zaštićenom.

Pored svojih hidratantnih prednosti, Uriage termalna voda omekšava i umiruje sve tipove kože, čak i ukoliko imate najosetljiviju kožu sklonu iritacijima. Svi ovi sastojci zajedničkim snagama obezbeđuju koži progresivnu i dugotrajnu hidrataciju i poput prirodne barijere, štite je od spoljnih faktora.

Uriage Eau Thermale H.A. Booster Serum

Sa delikatnim mirisom bergamota, raskošnim i lagano osvežavajućim notama breskve, đurđevka i kedra, Uriage Eau Thermale H.A. Booster Serum svojom obavijajućom i udobnom teksturom obećava prijatno i senzualno iskustvo nanošenja. Upotreba je više nego jednostavna: dovoljno je da nanesete 2 do 3 kapi seruma na lice svakog jutra i večeri, lagano ga utapkate u kožu i svedočite pravom malom čudu hidratacije!

Još uvek niste isprobali? Pravo je vreme da ga već danas dodate svojoj letnjoj rutini nege, a ne sumnjamo da će vas rezultati oduševiti i učiniti da ga preporučite svima koje volite!

PR: Imaginarijum Magazin x Uriage Srbija

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije