10.6 C
Belgrade
8.7 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
29.03.2024.

Od slatkog slađe: ova adidas Originals kolekcija inspirisana je omiljenom meksičkom poslasticom!

IZDVAJAMO

adidas Superstar inspiraciju uvek pronalazi na neobičnim mestima, a nova serija ove legendarne sportske siluete kreirana je kao jedinstveni omaž meksičkom slatkom hlebu, poslastici koju je nemoguće zaobići u ovoj magičnoj zemlji sunca, Maja i Asteka.

Nova Concha kolekcija donosi nam adidas Superstar modele u kontekstu koji savršeno asocira na slatko, sunđerasto i mekano pecivo koje se lepi za prste i topi pod nepcima, a kako bi nam dodatno razbudila modne apetite, tri lansirana modela stižu obojena u sanjivim kremastim nijansama vanile, čokolade i jagode

Svaka od iteracija „Concha“ modela prepoznatljiva je po prugama i brendingu u moćnoj boji starog zlata. Poseban detalj na vrhu gornjišta dočarava nam teksturu omiljene pekarske delicije, a čitav dizajn modela izrađenog od gume i najfinijeg vune zaokružen je Three Stripes motivom na bočnoj strani i kultnim trolisnim amblemom.

Ukoliko ste gladni klasike upotpunjene dobrim slatkim dizajnom, upoznajte se  izbliza sa Superstar „Concha“ kolekcijom koja je od kraja prošlog meseca dostupna na zvaničnom online shop-u brenda!

Foto & PR: adidas Originals

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije