5.8 C
Belgrade
6.6 C
Zagreb
3 C
Sarajevo
04.03.2024.

Zaštita od sunca i hidratacija kakva vam je potrebna: upoznajte SPF50+ inovaciju iz Eucerina!®

IZDVAJAMO

Uz upotrebu Eucerin®Hydro Protect Ultralaganog fluida za zaštitu od sunca SPF50+, brzo i jednostavno, svojoj koži možete pružiti svu neophodnu negu i zaštitu i uživati u blagodetima koje donose sunčani dani!

Zahvaljujući saznanjima o štetnosti nezaštićenog izlaganja suncu, zaštita od sunca danas je postala neizostavna navika! Ipak, postoje „oni“ dani kada, čak i ako smo apsolutno svesni koliko je to važno, propuštamo da na lice nanesemo preparat za zaštitu od sunca. Svakodnevica je sve užurbanija, vremena imamo sve manje, a kreme za zaštitu od sunca zahtevaju da neko vreme sačekate da se upiju ili čak ostavljaju trag koji duže traje, vidi se i smeta. Ali, od ovog leta stvari se u tom pogledu menjaju.Upotreba preparata za zaštitu od sunca, nikada nije bila jednostavnija nego sada. Iz Eucerin® istraživačkog centra, već dokazano efikasnoj Eucerin® liniji za zaštitu od sunca, pridružio se Eucerin®Hydro Protect Ultragani fluid za zaštitu od sunca SPF50+! 

Ovaj ultralagani fluid odgovara svim tipovima kože, čak i osetljivoj. Lako se nanosi, brzo upija i ne ostavlja masne tragove. Zahvaljujući tome će vašu dnevnu rutinu zaštite lica od sunca pretvoriti u naviku u kojoj uživate.

Ali, jednostavnost upotrebe Eucerin®Hydro Protect Ultralaganog fluida za zaštitu od sunca SPF50+ nije njegova jedina prednost. Ovaj preparat takođe: 

  • Povećava hidrataciju vaše kože do 25%
  • Obezbeđuje zaštitu DNK kože od oksidativnog stresa izazavnog UV zračenjem 
  • Pruža veoma visoku UVA i UVB zaštitu, kao i zaštitu od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS)

Tajna jedinstvenosti formulacije Eucerin®Hydro Protect Ultralaganog fluida za zaštitu od sunca SPF50+ je u Hidro-tech complex-u, kombinaciji hidrirajućih sastojaka, koju čine hijaluronska kiselina, prirodni vlažeći faktori i glicerin. Zahvaljujući intezivnoj hidrataciji koju obezbeđuje ovaj kompleks, vaša koža je istovremeno sveža, lepa i zaštićena uz upotrebu samo jednog preparata! 

Tokom ispitivanja u kojem je učestvovalo 35 žena od 18 do 65 godina, 89% izjasnilo se da je nakon nanošenja Eucerin®Hydro Protect Ultraganog fluida za zaštitu od sunca SPF50+ njihova koža trenutno hidrirana, 100% ocenilo je da se preparat lako razmazuje, a 90% da je odličan za ponovno nanošenje. 

 

cHydro Protect Ultragani fluid za zaštitu od sunca SPF50+ upotrebljava se veoma jednostavno – pre nanošenja temeljno očistite kožu, blago promoćkajte bočicu, na dlan istisnite deblju liniju preparata koja se proteže od korena dlana do vrha sredjeg prista i na kraju utrljajte u kožu lica, vrata i dekoltea. Ukoliko duže boravite napolju, nakon nekoliko sati ponovo nanesite Eucerin® Hydro Protect Ultragani fluid za zaštitu od sunca SPF50+.

I to je sve što vam je potrebno za bezbrižno uživanje u sučanim danima sa novim samopouzdanjem i sigurnošću u zaštićenost vaše kože!

Detaljne infomacije o preparatima možete saznati na sajtu www.eucerin.rs.

Foto & PR: Eucerin®

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije