10.4 C
Belgrade
7.6 C
Zagreb
8.8 C
Sarajevo
23.04.2024.

Autentičan detox doživljaj Kalifronije u zelenoj bočici: upoznajte mirisne note novog Louis Vuitton parfema!

IZDVAJAMO

Luksuzni pariski brend Louis Vuitton nastavlja da širi svoju liniju zanosnih mirisa, a poslednji dragulj ovog niza napravljen je sa idejom da reflektuje autentičan doživljaj kalifornijske detox kulture i atmosfere večnog odmora na obali Pacifika.

Parfem “Pacific Chill” nastao je sa idejom da bude omaž Kaliforniji, dočaravajući je kroz mirisne note koje neguju čula svojom upečatljivom svežinom. Stvarajući “wellness miris” sa Louis Vuitton pečatom, glavni parfimer Jackues Cavallier Belletrud bio je nadahnut detox sokovima koje je imao priliku da ispija tokom jednog od boravaka u Los Anđelesu.

„Jednog jutra u Los Anđelesu, dok sam ćaskao sa prijateljem,naručili smo jedan od onih smutija za detoksikaciju koje Kalifornijci obožavaju. Inspirisan vitaminskom riznicom koju sam držao u rukama, rekao sam mu: ”Napraviću detox parfem”, rekao je Belletrud.

One koji ga nose, “Pacific Chill” vodi na mirisno putovanje pod suncem ispunjenim nebom Kalifornije. Voćne note crne ribizle prate podlogu cedrata i limuna, dok semenke korijandera i ambreta, bosiljka, peperminta i narandže pružaju autentično regeneršuće iskustvo za um, telo i dušu.

Miris “Pacific Chill” je sada dostupan preko web stranice brenda, kao i na online shopovima distributera, a cena 100ml bočice iznosi oko 280 EUR.

Foto & PR: Louis Vuitton

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije