15.4 C
Belgrade
14.8 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
23.05.2024.

Redefinisana jednostavnost – H&M inspiracija za letnju kolekciju!

IZDVAJAMO

Sofisticirana letnja odeća prefinjene jednostavnosti i sa daškom sjaja – takva je H&M-ova kolekcija za leto 2023!

Ležerna odela u kombinaciji sa heklanim komadima, fantastični kupaći kostimi koji pristaju svakom telu, trendy sandale koje će svakom izgledu dati dozu elegancije, kao i glamurozni modni dodaci samo su deo ponude koja će vas osvojiti na prvi pogled. Bela i žuta boja dominiraju i donose vedrinu u svakodnevnicu, a savršeno idu i sa crnom. Kolekcija će biti u prodaji i u prodavnicama i na internet stranici hm.com.

Sa porastom temperature i dolaskom vedrijih, sunčanih dana, široka lanena odela i šik heklani detalji koji lepršaju postaju neizostavni u svakom garderoberu. Bilo da šetate plažom ili gradskom ulicom, H&M ih ovom kolekcijom spaja s fluidnim satenskim i blistavim statement komadima, kao i sa zadivljujućim kupaćim kostimima.

Kolekciju odlikuju komadi u kojima nećete proći neopaženo zahvaljujući modernom kontrastu koji naglašava teksture, jednostavne siluete i prirodne materijale.

“Za ovu kolekciju inspiraciju smo pronašli u dugim i toplim sunčanim danima koji se bez napora pretvaraju u čarobno svetlucave zvezdane noći. Opušteno, sofisticirano odelo, naglašeno sjajnim detaljima i šik bojama je must have sezone. Takođe, nakit za telo treba da bude sastavni deo svake kombinacije, jer će dodatno naglasiti jedinstvenost, šarm i senzualnost svakog ličnog stila,“ poručila je Eliana Masgalos, dizajnerka koncepta u H&M-u.

Foto & PR: H&M

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije